Avocata escroaca! Clienta mutilata, Porosnicu s-a dat de partea infractorului

8868
Avocata Porosnicu Gianina
Avocata Porosnicu Gianina

@ O femeie, victima unui accident rutier, a povestit in fata judecatorilor cum a fost inselata de avocata ieseana Gianina Porosnicu @ Femeia  a obtinut zilele trecute, in justitie, anularea  contractului de asistenta juridica incheiat cu Porosnicu dovedind ca „Gianina” nu si-a facut deloc datoria si mai mult decat atat s-a dat cu partea adversa

Avocata Porosnicu a fost invinsa in sfarsit in instanta de o clienta dupa ce femeia a dovedit ca a fost inselata dupa ce a semnat cu aceasta contractul de asistenta juridica. Femeia se numeste Ana Cretan  si este din Radauti. Ana Cretan a obtinut  in justitie (vezi aici) anularea contractului de asistenta juridica incheiat cu Gianina Porosnicu dupa ce a dovedit  ca ”aparatoarea” nu si-a facut deloc datoria si mai mult decat atat a tradat-o, s-a dat cu partea adversa. Ana Cretan a fost victima unui accident rutier care s-a petrecut la data de 14.06.2016 pe un drum din zona Vicovu de Sus. Femeia a fost victima unui sofer care a incalcat regulile de circulatie si dupa accident a ajuns in stare grava la Spitalul din Targu Mures.  Dupa accident femeia a avut nevoie de interventii chirurgicale fiind si imobilizata la pat dupa aceea, cel putin un an. La numai 2 saptamani dupa ce a iesit din spital femeia spune ca Porosnicu a profitat de starea confuza si a pacalit-o determinand-o sa semneze contractul de asistenta juridica. „La sfarsitul lunii iulie 2016, dupa ce s-a intors din spital, s-a trezit cu doamna avocat la poarta, punand-o sa semneze contr actul, profitand de starea sa psihica si fizica precara. A pacalit ca a venit din partea firmei de asigurari”, au constatat judecatorii.

Ana Cretan si-a dat seama in scurt timp dupa aceea ca Porosnicu nu urmarea decat sa incaseze banii de asigurari, asa cum face de obicei. Femeia a aratat ca Porosnicu nu si-a facut deloc datoria dupa aceea. ”Reclamanta a precizat ca  a fost nevoita sa se apere si sa depuna probele singura deoarece dna avocat nu si-a indeplinit obiectul contractului nici in ceea ce priveste asistenta, nici in ceea ce priveste reprezentarea juridica”, au mai constatat judecatorii.

S-a dat cu partea adversa

Mai departe, Ana Cretan a prezentat judecatorilor probe prin care a aratat ca Porosnicu a trecut de partea cealalta, facand jocurile avocatilor soferului vinovat de accident. Astfel, in timpul investigatiilor Politia a dispus expertizarea tehnica a masinii cu care circula soferul care a accidentat-o. In procesul-verbal de expertizare numarul de inmatriculare al vehiculului a fost trecut in mod gresit. Ana Cretan i-a atras atentia lui Porosnicu asupra acestui lucru  dar ”avocata” i-a spus ca „o intereseaza doar asiguratorul”. „Reclamanta a solicitat rezilierea acestui contract motivat de faptul ca doamna avocat Porosnicu Gianina Vera a fost prezenta la efectuarea expertizei tehnice a autoturismelor implicate in accident si a semnat procesul-verbal desi numarul de inmatriculare a autoturismului vinovat de producerea accidentului era gresit trecut in procesul-verbal, astfel ca nu a avut nici o aparare ci, mai mult decat atat , doamna avocat a incercat sa apere inculpatul, toate inscrisurile si toate probele la dosar au fost depuse de catre reclamanta”, au mai constatat magistratii de la Judecatoria Radauti.

Femeia a mai aratat ca a fost amenintata de Porosnicu ca o va pune sa plateasca despagubiri de 30.000 euro in cazul in care va rezilia contractul de asistenta juridica. Din motivele aratate mai sus judecatorii au dispus rezilierea contractului incheiat de Porosnicu cu Ana Cretan. Gianina Porosnicu nu a raspuns apelurilor telefonice ale jurnalistilor Dezvaluirea.ro

 

 

 

3 COMENTARII

  1. Avocata asta parca este de pe centura cam asa rata!
    nu ne mira ca este o escroaca, cauta sie a unde i se ofera mai multi bani si altvceva in plus.. ha .. ha .. ha!
    este stiuta de adunatoare de bani uneori prin procese așteori aștfel

  2. Doamna daca vă pot spune așa , sunt mama am un singur băiat l-am crescut și educat singura din câte știu și dumneavoastră aveți un băiat! Dacă într-o zi copilul dumneavoastra vine amenințat cu moartea de interpoli cum ai proceda ca Mama? Vă întreb că să știu cum să procedez și eu cu dumneavoastră care ați ajuns pentru niște amărâți de bani sa ajungeți până la aceste fapte! Știți de câte nopți nu dorm ca mama?! De când copilul meu a primit acea amenințare. Că să știți! Sunt o persoana foarte corecta și puternică îmi este frică doar de Dumnezeu ( pentru că cu oricine am vorbit despre dvs tra toți vă știu de frică ) .Cred și eu cu aceste metode pe care le folosiți …dar mie nu îmi este frică și dacă ai curajul vreau sa te provoc la o discuție fata in față ca de la mama la mama!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.