Avocata hiena a executat silit pentru 100 lei un pensionar mutilat in accident rutier

20037

@ Aceasta este drama pensionarului Gheorghi Clivet in varsta de 70 de ani care a avut nesansa sa faca cunostinta cu avocata Gianina Porosnicu @ Desi a ramas invalid in urma unui accident rutier Gheorghi Clivet a ajuns sa fie executat silit de Porosnicu in conditiile in care justitia a dovedit ca aceasta avocata nu respectase contractul de asistenta juridica incheiat cu batranul @ In final justitia a stabilit ca valoarea ‘’serviciilor’’ prestate de Gianina Porosnicu in beneficiul batranului valoreaza 100 lei

Avocata ieseana Gianina Porosnicu nu are limite morale cand este vorba de bani, executa pe oricine pentru orice suma chiar daca stie ca nu i se cuvine. A ajuns pana acolo incat a executat un batran de 70 de ani chiar daca ramasese invalid in urma unui accident rutier. Justitia a stabilit in final ca valorea serviciilor pe care Porosnicu le prestase in beneficiul lui Gheorghi Clivet nu valoreaza mai mult de 100 de lei. Asta in conditiile in care Porosnicu voia sa incaseze vreo 30.000 lei. Despre ce este vorba. Gheorghi Clivet a fost  victima unui accident auto provocat de doi indivizi beti care s-au luat la intrecere cu masina prin localitatea Darabani circuland cu o viteza foarte mare. Florin Stanescu in varsta de 46 de ani si Emil Bujor de 47 de ani, primul cu alcoolemie de 1,50 grame/l alcool pur si al doilea cu 1,10 g au ocupat cu intrecerea lor, cu cele doua masini ambele sensuri de mers iar in final au lovit alte vehicule printre care si o caruta in care se afla pensionarul. O tanara de 21 de ani a murit in urma acestui accident iar Gheorghi Clivet a fost grav ranit. Batranul a avut nevoie de peste 120 de zile de ingrijiri medicale fiindu-i strivit un picior. De asemenea, acesta a avut nevoie de mai multe interventii chirurgicale la picior. In luna aprilie a.c cei doi indivizi care au produs accidentul au fost condamnati de Curtea de Apel Suceava la cate o pedeapsa de 6 ani si 10 luni de inchisoare (vezi aici) iar victimele printre care si Clivet au fost despagubite in baza sentintei judecatoresti, de firmele de asigurari unde aveau incheiate polite RCA cei vinovati. Gheorghe Clivet a primit despagubiri morale si materiale de 100.000 lei.

 

 

Porosnicu n-a facut nimic

Dupa producerea accidentului, membrii familiei Clivet au fost contactati de cabinetul de avocat Gianina Porosnicu pentru a incheia un contract de asistenta juridica. Poronicu le-a promis atunci ca i va reprezenta, le va obtine despagubiri. In contractul incheiat cu familia Clivet, Porosnicu a stipulat ca ii revin 30 la suta din valoarea despagubirilor pe care le vor primi. Numai ca in cei 3 ani cat a durat ancheta penala si procesul in instanta, Porosnicu nu a facut nimic, nu s-a prezentat nici macar la un termen de judecata, din cele 13 cate s-au scurs. ‘’Aceasta avocata Porosnicu nu s-a implicat deloc in proces. Eu cred ca s-a facut frate cu Satana  adica cu cei doi indivizi care au facut accidentul. Nu a venit la nici un termen desi noi am insistat sa vina sa ne reprezinte. Nu a fost interesata decat de bani, stia ca are de incasat 30 la suta si atat’’, a spus Maricica Clivet, sotia lui Gheorghi Clivet.

Porosnicu a trecut la executare silita

Cum era si normal familia Clivet a refuzat sa-i mai plateasca lui Porosnicu, procentul de 30 la suta. In aceste conditii Porosnicu l-a dat in judecata prin executor pe Gheorghe Clivet pentru a-i lua banii. Procesul s-a judecat la Judecatoria Constanta iar dosarul a avut numarul 4227/212/2018 (vezi aici). Dupa cum puteti vedea dosarul a avut ca obiect ‘’incuviintare executare silita’’. In final instanta a stabilit ca Porosnicu merita pentru ‘’serviciile’’ lui Ghiorghi Clivet doar 100 lei, bani pe care avocata din Iasi i-a si incasat. Batranului i-a fost poprita pensia.  Porosnicu a mai cerut si niste cheltuieli materiale de vreo 5.000 lei dar instanta nu  fost de acord.

De ce ‘’avocat hiena’’

Sa reamintim ca ii spunem ‘’avocat hiena’’ deoarece vineaza numai dosare cu victime ale unor accidente rutiere, in special pe cele in care victimele au decedat. Asta deoarece in aceste dosare judecatorii obliga firmele de asigurari sa plateasca desagubiri mai mari iar Porosnicu percepe celebrul sau procent de 30 la suta. Asa cum hiena se hraneste cu cadavre si Porosnicu vaneaza aceste dosare cu morti.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.