Avocata lui Poroșnicu condamnată definitiv la închisoare în dosarul de prostituție și proxenetism

5314
Gianina Porosnicu si Stefan Bianca Daniela
Gianina Porosnicu si Stefan Bianca Daniela

@ Ștefan Bianca Daniela colaborator la cabinetul avocatei Gianina Poroșnicu a fost pedepsită pentru savârșirea infracțiunii de constituire a unui grup infractional organizat @ Ștefan Bianca Daniela a fost acuzata că racola fete prin intermdiul unui site pentru a le trimite sa se prostitueze in Irlanda @ Într-o ediție anterioară am arătat ca Ștefan Bianca Daniela a fost la randul sau arestata pentru practicarea prostituției in Emiratele Arabe

Condamnare la 1 an de închisoare cu amânarea executării pedepsei pentru Ștefan Bianca Daniela o avocata din Iași care reprezinta cabinetul avocatei Gianina Poroșnicu in procesele penale si civile. Sentinta a fost pronuntată astazi de Curtea de Apel Bacău (vezi aici). Ștefan Bianca Daniela a fost condamnată pentru constituirea unui grup infractional organizat intr-un dosar disjuns dintr-o cauză mai mare instrumentata de DIICOT in care infractiunile dovedite erau de proxenetism și trafic de droguri. În editiile anterioare am arătat ca faptele care i se imputa avocatei Ștefan Bianca Daniela sunt legate de proxenetism. Asta deoarece Stefan Bianca Daniela racola fete prin intermediul unui site pentru a le trimite sa se prostitueze in Irlanda. Am arătat asta in articolul ‘’Avocata lui Poroșnicu condamnată într-un dosar de proxenetism și trafic de droguri’’ pe care l-am repostat mai jos.

Avocata lui Poroșnicu condamnată într-un dosar de proxenetism și trafic de droguri

Arestata si pentru prostitutie

De asemenea intr-o alta editie am aratat ca Stefan Bianca Daniela a fost arestata pentru practicarea prostituției în Emiratele Arabe și Kuweit. Acest lucru a fost denuntat de o alta inculpata din dosarul de proxenetism. ‘’Cele mai detaliate aspecte legate de evenimentele petrecute pe teritoriul Irlandei au fost oferite de Milea Andra Valentina, care s-a aflat o bună perioadă de timp în anturajul inculpatului Bărbucă Constantin. În acest context a reușit să afle detalii legate de situația personală a acestuia precum și de activitățile sale infracționale. De asemenea, inculpata  Milea Andra Valentina a purtat discuții cu inculpatul Bărbuc Constantin și despre Ștefan Bianca Daniela, aflând că, înainte de a deveni asociata acestuia în activitățile de proxenetism, a practicat la rândul său prostituția: ”Mi-a spus că a fost mai întâi prostituată și a oferit servicii sexuale contracost în Emiratele Arabe Unite și Kuweit. Acolo a  fost prinsă și închisă o perioadă pentru prostituție. După ce l-a cunoscut pe Bărbucă, s-a asociat  cu acesta. A renunțat să se mai prostitueze și a contactat mai multe fete pe care le cunoscuse pe unde umblase în perioada în care s-a prostituat”, se arata in sentinta pronunțată in acest dosar de Tribunalul Bacău la data de 19.06.2019, prima sentinta din dosarul de proxenetism. Prin aceasta sentinta Stefan Bianca Daniela a fost condamnata la  2 ani și 2 luni cu suspendare dar astazi a fost redusa la 1 an de inchisoare cu amanarea aplicarii pedepsei. Fiind o pedeapsa cu amanare Stefan Bianca Daniela poate profesa in continuare ca avocat neavând nici o interdictie.

Cunoscută avocată din Iași arestată în Emiratele Arabe pentru prostituție. Mărturie șoc într-un dosar DIICOT

 

Constantin MAZILU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.