Avocatul hiena si-a tras domeniu de lux. Filip baga milioanele in imobiliare

0
2715
Avocatul Liviu Filip
Liviu Filip avocatul hiena

@ Liviu Filip avocatul iesean care s-a imbogatit din despagubirile pe care le platesc firmele de asigurari victimelor accidentelor rutiere a cumparat Popasul Letcani @ Filip a platit cash 9 miliarde fara sa fie nevoit sa apeleze la vreun credit @ Proprietatea cumparata de Filip se afla la iesirea din Letcani spre Targu Frumos

Avocatul Liviu Filip cel care s-a imbogatit din despaguburile pe firmele de asigurari le-au platit victimelor accidentelor rutiere a inceput sa scoata la lumina sumele colosale pe care le-a castigat sis a investeasca in imobiliare. Astfel, recent, Liviu Filip a cumparat o proprietate destul de cunoscuta in judetul Iasi si anume Popasul Letcani. Este vorba despre restaurantul cu pensiune si alte anexe aflat la iesirea din Letcani spre Targu Frumos pe partea dreapta. Tranzactia a fost parafata la inceputul anului acesta cand Liviu Filip a platit cash fara sa fie nevoit sa apeleze la un credit suma de 200.000 euro.

Ce a cumparat, cine a vandut

Astfel, tranzactia a fost parafata pe data de 15 ianuarie a.c vanzatorul Popasului Turistic Letcani fiind SC Petro Magico SRL reprezentata de Eugenia Fronea si Mihaela Negro. Achitand 200.000 euro cash, Liviu Filip si sotia sa Elena au cumparat proprietatea compusa din teren in suprafata totala de 12.144 mp, restaurant cu o suprafata construita la sol de 280 mp si o suprafata desfasurata de 840 mp, o pensiune agroturistica cu o suprafata construita la sol de 231 mp si o suprafata desfasurata de 422 mp, compusa din parter si etaj si unele anexe gospodaresti. In ultima perioada Filip a renovat intreg complexul care a fost construit de firma Petro Magico in perioada 2006-2008. Dupa renovare intreg complexul a reintrat in circuitul turistic.

Filip, taticul avocatilor hiena

Avocatilor care s-au imbogatit din accidente rutiere precum Liviu Filip si Gianina Porosnicu le mai spunem si ‘’avocati hiena’’. Asta deoarece acestia si-au dezvoltat o adevarata retea de vanat victime ale unor accidente rutiere cu care insista sa incheie contracte de asistenta juridica urmarind sa incaseze despagubirile pe care le platesc firmele de asigurari. Sunt avocati hiene deoarece prefer procesele care se refera la accidente soldate cu moartea victimelor si asta deoarece pot castiga mai multi bani. Astfel, Filip si Porosnicu incheie contracte cu rudele mortului, cele care pot revendica despagubirile morale si materiale. In procesul penal in care soferul vinovat este trimis in judecata pentru ucidere din culpa, rudele reprezentate juridic de Filip si Porosnicu, se constituie parte civila. In final, dupa condamnarea inculpatului judecatorul dispune ca firma de asigurari la care soferul vinovat a incheiat polita RCA sa plateasca victimelor despagubirile morale si material care uneori se ridica si la cateva sute de mii de euro. Numai ca rudele se aleg in final cu praful de pe toba. Cei doi avocati au grija sa faca astfel incat despagubirile se treaca intai prin conturile lor. De regula victimele primesc cel mult 30 la suta din despagubiri iar restul banilor raman la Filip si Porosnicu. Asa au facut averi uriase Filip si Poronicu si, iata si unul din motivele pentru care firmele de asigurari vor sa scumpeasca politele de la an la an.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here