O fostă prostituată de lux la arabi a devenit avocată la Iași. Acum vrea să-și albească cazierul

94607
Stefan Bianca Daniela
Stefan Bianca Daniela

@ Ștefan Bianca Daniela avocată în Baroul Iași a fost condamnata definitiv anul acesta la o pedeapsă de un an de închisoare pentru constituirea unui grup infracțional organizat intr-un dosar de proxenetism si trafic de droguri @ La rândul său, Ștefan Bianca Daniela a fost arestata pentru ca se prostitua în țările arabe @ Acum aceasta vrea să-și albeasca cazierul

S-a prostituat in țările arabe, a racolat fete pentru proxeneți iar acum vrea sa aiba un cazier ca Albă ca Zăpada. Condamnată pe 19 aprilie 2022 la un de de închisoare cu amanârea executarii pedepsei pentru constituirea unui grup infractional si asta deoarece a racolat fete pe care proxenetii cu care a lucrat le-au dus sa se prostitueze în  Irlanda, Ștefan Bianca Daniela, devenita intre timp avocata in Baroul Iași a depus un recurs in casatie la Curtea de Casatie si Justitie. Ștefan Biancaa Daniela activeaza in prezent la cabinetul Gianinei Porosnicu. Cererea acesteia a fost admisa in principiu de Înalta Curtea dar nu s-a pronuntat încă o sentinta definitivă.

Târfă in Emiratele Arabe si Kuweit

Într-o alta editie am aratat ca Stefan Bianca Daniela a fost arestata pentru practicarea prostituției în Emiratele Arabe și Kuweit. Aceasta a fost deconspirata de una dintre martorele din dosarul de proxenetism in care a fost trimisa in judecata Stefan Bianca Daniela.  ‘’Cele mai detaliate aspecte legate de evenimentele petrecute pe teritoriul Irlandei au fost oferite de Milea Andra Valentina, care s-a aflat o bună perioadă de timp în anturajul inculpatului Bărbucă Constantin. În acest context a reușit să afle detalii legate de situația personală a acestuia precum și de activitățile sale infracționale. De asemenea, inculpata  Milea Andra Valentina a purtat discuții cu inculpatul Bărbuc Constantin și despre Ștefan Bianca Daniela, aflând că, înainte de a deveni asociata acestuia în activitățile de proxenetism, a practicat la rândul său prostituția: ”Mi-a spus că a fost mai întâi prostituată și a oferit servicii sexuale contracost în Emiratele Arabe Unite și Kuweit. Acolo a  fost prinsă și închisă o perioadă pentru prostituție. După ce l-a cunoscut pe Bărbucă, s-a asociat  cu acesta. A renunțat să se mai prostitueze și a contactat mai multe fete pe care le cunoscuse pe unde umblase în perioada în care s-a prostituat”, se arata in sentinta pronunțată in acest dosar de Tribunalul Bacău la data de 19.06.2019, prima sentinta din dosarul de proxenetism.

Avocata hiena a executat silit pentru 100 lei un pensionar mutilat in accident rutier

Constantin MAZIL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.