Proiect imobiliar din Copou premiat la un concurs internațional. Dezvoltatorul merge mai departe cu Veneția Residence

4222
Stoicescu Residence
Stoicescu Residence

@ Proiectul imobiliar Stoicescu Residence a fost premiat la concursul international de arhitectura și urbanism Valencia 2022 @ Stoicescu Residence a primit diploma de excelență la categoria Multi Family Redidențial @ Creatorul proiectului “Stoicescu Residence” continuă cu un nou proiect, Veneția Residence

Din punctul de vedere al esteticii urbanistice exterioare este unul dintre cele mai reușite blocuri din municipiul Iași acesta fiind și unul dintre motivele pentru care proiectul Stoicescu Residence, aflat în vecinatatea caminelor studentești din Copou a fost premiat la un concurs international care s-a desfășurat anul acesta. Astfel, într-un oraș sufocat de scandaluri imobiliare, cu o birocrație de îmbracă cele mai sumbre perspective, în inima Copoului a luat viață singurul proiect imobiliar ce a fost premiat la concursul de arhitectura și design, Valencia, 2022. Stoicescu Residence a primit diploma de excelență la categoria Multi Family Redidențial. Juriul a descris proiectul celor 45 de apartamente cu 1-2 camere ca fiind macheta convivialitătii, a liniștii, a inspirației. Însă, în spatele unor simple definiții sau premii se ascunde un întreg proces ce antrenează diverse categorii de participanți, de la cei care sunt promotorii ideii și coordonatorii întregului proces, până la consumatorul final. ‘’Ne-am obișnuit să etichetam dezvoltatorii imobiliari doar după profitul lor, nu și după tot sacrificiul din spate, prin care se satisfac niște nevoie de locuire, într-un oraș ce necesită galopant strategii de dezvoltare. Căci, da, profitul dezvoltatorului este pe măsura dar și direct proporțional cu așteptările clientului’’, au mărturisit dezvoltatorii proiectului.

Creatorul proiectului “Stoicescu Residence” continuă cu Veneția Residence

Creatorul proiectului “Stoicescu Residence” nu se oprește aici, tinde spre perfecțiune. Dezvoltatorul ‘’își dă examenul de dizertație’’ cu un proiect rezidențial integrat, pe malul lacului Ciric. Este vorba despre Veneția Residence proiect ce va fi implementat in perioada urmatoare. Veneția Residence este un concept mixt, integrat, ce pune accent pe un viitor verde iar acest tip de proiect are marele avantaj de a ajuta mediul înconjurator. Va fi un proiect integrat cu toate facilitațile ce vin in sprijinul tinerelor familii, școli, grădinițe, afterschool, supermarket etc. Aflat in vecinătatea padurii si a lacurilor din zona Ciric, Venetia Recidence ofere 600 de apartamente cu 1-3 camere dotate cu central termice iar viitorii proprietari pot sa opteze pentru incalzirea prin pardoseală. Complexul Veneția Residence cuprinde 7 clădiri în total. Veneția Residence 1 este finalizat, în iulie 2022 au fost lansate rezervările pentru următoarele 3 clădiri de apartamente urmând în 2023 lansarea următoarelor 3 clădiri. Cei care doresc sa nu rateze ocazia de a prinde un un apartament in acest ansamblu imobiliar de exceptie pot discuta dezvoltatorul avand toate datele pe site-ul https://venetiaresidence.ro.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.