Sute de ieşeni au mers la han şi pensiuni pentru a-şi satisface poftele cu ele! Preţul – între 40 şi 600 de lei, în funcţie de poziţie! (EXCLUSIV)

9343
Picioarele unei femei care sta intinsa pe un pat
Femeie, pe un pat

@ Mai multe tinere au prestat servicii sexuale contra-cost în diverse hanuri şi pensiuni din apropierea municipiului Iaşi @ Unele dintre fete erau minore, fiind obligate să-şi vândă trupurile clienţilor, cu sume cuprinse între 40 şi 600 de lei, în funcţie de poziţii şi de orele petrecute împreună @ Afacerea a mers ca unsă până ce pe fir au intrat anchetatorii ieşeni @ După ce oamenii legii au scos la iveală cele întâmplate, judecătorii i-au condamnat pe 3 indivizi @ Acuzaţiile aduse de procurori în acest caz sunt cele de trafic de minori, trafic de persoane, viol, complicitate la viol şi lipsire de libertate în mod ilegal

Sute de ieşeni au mers la han şi pensiuni pentru a-şi satisface poftele cu ele! Preţul – între 40 şi 600 de lei, în funcţie de poziţie! Mai multe tinere au prestat servicii sexuale contra-cost în diverse hanuri şi pensiuni din apropierea municipiului Iaşi.

Unele dintre fete erau minore, fiind obligate să-şi vândă trupurile clienţilor, cu sume cuprinse între 40 şi 600 de lei, în funcţie de poziţii şi de orele petrecute împreună. Afacerea a mers ca unsă până ce pe fir au intrat anchetatorii ieşeni. După ce oamenii legii au scos la iveală cele întâmplate, judecătorii i-au condamnat pe 3 indivizi.

Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au dispus condamnarea lui Constantin Cojocaru la pedeapsa rezultantă de 18 ani de pușcărie, pentru trafic de persoane în formă continuată, trafic de minori în formă continuată, lipsire de libertate, viol și complicitate la viol.

În același dosar, instanța a dispus condamnarea lui Andrei Afloarei la pedeapsa rezultantă de 9 ani de detenție, pentru viol și lipsire de liberate în mod ilegal. De asemenea, instanța l-a condamnat pe Adrian Buduroi la 15 ani de temniță, pentru trafic de minori, viol, lipsire de libertate și pornografie infantilă. În aceeași cauză, judecătorii au dispus achitări pentru diverse alte acuzații aduse de către anchetatori.

 

Ieşenii au mers la han pentru a-şi satisface poftele cu aceste tinere

 

Procesul a început pe 21 ianuarie 2015. Conform procurorilor ieşeni, inculpații ar fi traficat mai multe tinere, pe care le-ar fi obligat și să întrețină relații sexuale. Anchetatorii au mai spus că, în perioada 2008-2009, inculpații ar fi exploatat sexual mai multe tinere.

„În perioada septembrie 2008 – aprilie 2009, inculpații au constituit o grupare infracțională organizată în vederea racolării şi exploatării de victime majore și minore care, sub influenta lor nemijlocită, erau determinate să se prostitueze exclusiv în beneficiul inculpaților. Inculpatul le exploata pe tinerele racolate oferindu-le clienţilor racolaţi de ei pentru întreţinerea de raporturi sexuale normale si orale, contra unor sume de bani cuprinse între 40 şi 600 de lei, sume de bani pe care şi le însuşeau în totalitate”, au afirmat oamenii legii.

 

Sex oral cu taximetristul, drept plată pentru cursă

 

Una dintre victime le-a povestit anchetatorilor că, într-un episod, a fost obligată să îi facă sex oral unui taximetrist, deoarece „peştii” nu voiau să plătească acea cursă. Mai mult, victimele au relatat că ar fi fost obligate să practice prostituţia în diverse pensiuni sau într-un han din apropierea Iaşului.

Diverse partide de sex aveau loc în localităţi precum Ruginoasa, Mogoşeşti Siret, la Hanul Drăguşeni ori în zona Codrii Paşcanilor. După ce cei 3 indivizi au fost condamnaţi, aceştia au contestat sentinţa. Acum, urmează ca judecătorii din cadrul Curţii de Apel să emită o decizie definitivă în acest caz, în care sute de ieşeni şi-au satisfăcut fanteziile cu diverse tinere obligate să practice prostituţia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.