Înfrângere pentru Chirica? Dosarul „Flux” rămâne la Iaşi!

585
Mihai Chirica intra in sediul DIICOT Iasi
Mihai Chirica intra in sediul DIICOT Iasi

@ Cererea primarului Mihai Chirica, de strămutare a dosarului „Flux”, a fost respinsă azi de judecătorii curții supreme @ Magistraţii au considerat că procesul penal poate continua la Iaşi

Cererea primarului Mihai Chirica, de strămutare a dosarului „Flux”, a fost respinsă azi de judecătorii curții supreme. Magistraţii au considerat că procesul penal poate continua la Iaşi.

„Instanţa respinge, ca nefondată, cererea formulată de petentul Chirica Mihai privind strămutarea judecării cauzei ce formează obiectul dosarului nr. 4050/99/2022/a1* al Curţii de Apel Iaşi. Fără cale de atac”, au mentionat judecătorii bucureşteni.

Altă cerere, făcută de Gabriel Harabagiu

Amintim că, în singurul dosar de corupție în care a fost trimis în judecată primarul Iașului, Mihai Chirica, judecătorii s-au abținut, iar fostul viceprimar Gabriel Harabagiu a solicitat, la rândul său, ca dosarul să ajungă în alt județ.

Fostul viceprimar Gabriel Harabagiu a cerut la Înalta Curte strămutarea Dosarului „Flux”. Asadar, cererea a fost formulată de cumătrul lui Chirica, fostul viceprimar Gabriel Harabagiu. Solicitarea a fost respinsă recent de Înalta Curte.

Cum a izbucnit scandalul

În acest dosar au fost trimiși în judecata Mihai Chirica și Gabriel Harabagiu, fiind acuzaţi că ar fi eliberat nelegal certificatul de atestare a edificării pentru clădirea firmei Flux de pe strada Vasile Lupu.

Asta, în condițiile în care știau ca imobilul are mai multe etaje, mai multe apartamente, deci nu ar fi respectat autorizația de construire.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.