Cel mai descreierat infractor din Iaşi, trimis la temniţă: 8 ani de puşcărie dupa ce a abuzat o femeie de 85 de ani

3826

Cel mai descreierat violator din judeţ a fost condamnat de magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi. Astfel, Samir Mihai Moişanu a primit o pedeapsă totală de 7 ani, 6 luni şi 401 zile de temniţă. Individul a fost acuzat că a batjocorit o bătrânică de 85 de ani. Cel mai descreierat violator din Iaşi a fost pedepsit de magistraţii din cadrul Judecătoriei. Aşadar, vineri, 9 septembrie 2022, Samir Mihai Moişanu a primit o pedeapsă totală de 7 ani, 6 luni şi 401 zile de temniţă, pentru viol şi violare de domiciliu.
Individul a fost acuzat că a batjocorit o bătrânică în vârstă de nici mai mult, nici mai puţin de 85 de ani. La aplicarea pedepsei, judecătorii ieşeni au luat în calcul şi un alt dosar penal al individului, care se află în recidivă post-condamnatorie. Sentinţa nu este definitivă, putând fi contestată. Samir Mihai Moişanu, cel mai descreierat violator din Iaşi

Acest proces al lui Samir Mihai Moişanu a început pe data de 13 mai 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată sub acuzaţiile de viol şi violare de domiciliu. Asta, după ce ieşeanul a fost reţinut şi, mai apoi, arestat preventiv.
„Pe 23 aprilie 2022, agenții din cadrul Secției III de Poliție Rurală Popricani au fost sesizați despre faptul că o femeie a fost violată de un bărbat necunoscut. În urma cercetărilor efectuate de polițiști a fost identificat bănuitul comiterii faptei: un bărbat în vârstă de 31 de ani. Pe baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și dus în Arestul din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași. Pe 24 aprilie 2022, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și instanței, aceasta din urmă dispunând arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă”, au afirmat atunci reprezentanţii IPJ Iaşi. Mihai Samir Moișanu este de loc din comuna Popricani și, cel mai probabil, știa că bătrâna locuiește singură. În urma incidentului, octogenara a mers ţintă la Poliţie şi a povestit grozăvia prin care a fost nevoită să treacă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.