Fost consilier al ministrului Agriculturii, găsit cu avere nejustificată! Ieşeanul Mihai Amarandei nu poate explica 188.193 de euro!

913
Fostul consilier al ministrului Agriculturii Mihai Amarandei
Fostul consilier al ministrului Agriculturii Mihai Amarandei

@ Reprezentanţii ANI au constatat marţi, 22 noiembrie 2022, averea nejustificată, conflictul de interese de natură administrativă sau a sesizat organele de urmărire penală, în cazul a 6 persoane @ Printre cele 6 persoane se regăseşte şi Mihai Amarandei @ Inspectorii de integritate spun că fostul consilier ieşean al ministrului Agriculturii a fost descoperit cu o avere de 188.193 de euro nejustificată

Marţi, 22 noiembrie 2022, reprezentanţii Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) au constatat averea nejustificată, conflictul de interese de natură administrativă sau a sesizat organele de urmărire penală, în cazul a 6 persoane.

Printre cele 6 persoane se regăseşte şi Mihai Amarandei. Astfel, inspectorii de integritate spun că fostul consilier ieşean al ministrului Agriculturii a fost descoperit cu o avere de 188.193 de euro nejustificată.

Mihai Amarandei, acuzat că nu poate justifica averea

Conform celor de la Agenția Națională de Integritate, Mihai Amarandei, fost consilier personal la Cabinetul Ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, are această avere nejustificată.

„Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 188.193 de euro între averea dobândită și veniturile realizate de către Mihai Amarandei, în perioada exercitării funcției publice”, au spus inspectorii de integritate.

Comisia de cercetare a averilor, sesizată în cazul fostului consilier al ministrului Agriculturii

Cei de la ANI au adăugat că au sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Iași.

Asta, pentru începerea acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către Mihai Amarandei în perioada exercitării funcției publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.