Clipe de groază! Bătută cu sapa şi, apoi, legată de mâini şi de picioare! (EXCLUSIV)

1935
Maini legate cu o sfoara
Un individ a fost condamnat după ce şi-a maltratat iubita

@ O femeie a trecut prin clipe de groază, fiind bătută cu sapa şi, apoi, legată de mâini şi de picioare de propriul iubit @ În urma incidentelor, judecătorii l-au condamnat pe Florin Vasilache la 2 ani și 6 luni de închisoare, pentru violență în familie şi lipsire de libertate în mod ilegal @ Bărbatul se roagă acum de magistraţii ieşeni să îi diminueze pedeapsa, sperând să scape de temniţă

O femeie a trecut prin clipe de groază, fiind bătută cu sapa şi, mai apoi, fiind legată de mâini şi de picioare de propriul iubit.

În urma incidentelor, magistraţii din cadrul Judecătoriei Huşi l-au condamnat pe Florin Vasilache la 2 ani și 6 luni de puşcărie, pentru violență în familie şi lipsire de libertate în mod ilegal. Bărbatul se roagă acum de magistraţii ieşeni să îi diminueze pedeapsa, sperând să scape de temniţă.

Bătută cu sapa şi, apoi, legată de mâini şi de picioare!

Aşadar, ieri, la primul termen, judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au amânat luarea vreunei decizii pentru data de 29 noiembrie 2022. „Instanţa stabileşte pronunţarea pentru data de 29 noiembrie 2022”, au menţionat ieri magistraţii ieşeni. Procesul lui Florin Vasilache a început pe data de 18 mai 2022. Procurorii l-au trimis în judecată sub acuzaţiile amintite.

„Pe 18 mai 2022, persoana vătămată se afla la domiciliul său. Aceasta a declarat că, la un moment dat, a venit acasă şi concubinul ei, inculpatul Florin Vasilache, cu care a început să poarte discuții în contradictoriu. În urma disputei avute, inculpatul a luat o sapă, pe care o avea în curte, și a început să o lovească de mai multe ori în zona spatelui pe persoana vătămată. Dupa ce a lovit-o în mod repetat, până a rupt coada de sapă, inculpatul a legat-o pe aceasta cu o sfoară de balot de culoare albastră, de mâini și de picioare, în timp ce victima se afla în interiorul locuinței, lipsind-o de libertatea de mișcare în intervalul orar 22:00, ziua 18 mai 2022, până la ora 7:00, în ziua de 19 mai 2022”, au afirmat anchetatorii.

Florin Vasilache, acuzat că şi-a maltratat iubita

Victima a mai arătat că, în dimineața zilei de 19 mai 2022, a reușit să se dezlege la nivelul picioarelor și a ieșit în curtea locuinței cu mâinile legate la spate, tot cu o sfoară. De îndată ce a ieșit în curte, a strigat peste gardul locuinței la vecina sa, în vârstă de 70 de ani, care a văzut-o cu mâinile legate la spate.

„Persoana vătămată i-a cerut vecinei să vină să o dezlege, însă aceasta a refuzat, întrucât i-a fost frică să intervină, susținând că este femeie în vârstă și îi este teamă de inculpatul. În acel moment, persoana vătămătă a ieșit pe drumul public și a mers la domiciliul martorei , pe care a găsit-o în curte. La solicitarea persoanei vătămate, martora i-a tăiat sfoara și a observat că aceasta era legată cu mâinile Ia spate cu ață de balot, de culoare albastră. Martora a tăiat sfoara de balot de la mâna stângă, iar restul sforii a rămas pe mâna dreaptă”, au încheiat oamenii legii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.