Ieşeanul care şi-a atacat nevasta în Primărie, băgat după gratii de judecători!

637
Dumitru si Raluca Asaftei
Dumitru si Raluca Asaftei

@ Individul acuzat că şi-a înjunghiat soţia în sediul Primăriei Belceşti a fost băgat după gratii @ Astfel, ieri, judecătorii din cadrul tribunalului Iaşi au admis propunerea de arestare preventivă formulată de anchetatori pe numele lui Dumitru Asaftei @ Aşadar, ieşeanul a fost arestat pentru 30 de zile, sub acuzaţiile de violenţă în familie – tentativă de omor calificat asupra unui membru de familie şi a infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice

Individul acuzat că şi-a înjunghiat soţia în sediul Primăriei Belceşti a fost băgat după gratii! Aşadar, judecătorii din cadrul tribunalului Iaşi au admis ieri propunerea de arestare preventivă formulată de anchetatori pe numele lui Dumitru Asaftei. Soția sa se numește Raluca Asaftei. Aşadar, ieşeanul a fost arestat pentru 30 de zile, sub acuzaţiile de violenţă în familie – tentativă de omor calificat asupra unui membru de familie şi a infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Ieşeanul care şi-a atacat nevasta, dus după gratii

De remarcat este faptul că decizia nu e definitivă. Cel mai probabil, aceasta va fi contestată de către individul în vârstă de 40 de ani.

„Pe 4 decembrie 2023, procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi a fost sesizat despre faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 9:00, în sediul Primăriei Belceşti, o femeie a fost atacată cu un cuţit. Din primele investigaţii de la locul comiterii faptei de violenţă a rezultat că soţii D.A. (40 de ani) şi R.G.A. (30 de ani) s-au deplasat împreună cu un vecin la sediul Primăriei comunei Belceşti pentru a depune actele necesare şi a demara formalităţile pentru divorţul amiabil. După ce au ajuns în holul instituţiei, D.A. s-a răzgândit şi nu a mai dorit să depună actele, după care a ieşit cu soţia sa în curtea Primăriei”, a declarat prim-procurorul Cătălin Radu Ţocu.

Ce au mai spus anchetatorii ieşeni

La un moment dat, în timpul discuţiilor între cei doi, soţul a scos un cuţit şi un spray iritant-lacrimogen, cu care şi-a atacat soţia şi pe vecinul lor.

„Victima a încercat să se refugieze în sediul Primăriei, dar a fost ajunsă din urmă de soţul ei, care i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit în zone vitale ale corpului, până la intervenţia vecinului, care a reuşit să-l îndepărteze pe agresor de lângă aceasta. Victima a fost transportată la o unitate medicală din Iaşi, în vederea acordării îngrijirilor necesare pentru salvarea vieţii, în timp ce agresorul a fost prins şi a fost dus în custodia lucrătorilor de poliţie din cadrul Secţiei IX de Poliţie Rurală Hârlău”, a încheiat prim-procurorul Cătălin Radu Ţocu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.