Un subofiţer a vrut să-şi satisfacă fanteziile secrete! Anchetatorii spun că bărbatul nu a ezitat, şantajându-şi iubita!

6907
O tânără la colţ de stradă
O tânără la colţ de stradă

@ Un subofiţer a vrut să-şi satisfacă fanteziile secrete @ Bărbatul nu a ezitat, şantajându-şi iubita, conform anchetatorilor ieşeni @ Acum, plutonierul major Mircea Bleandă va fi nevoit să dea ochii cu judecătorii

Un subofiţer a vrut să-şi satisfacă fanteziile secrete! Bărbatul nu a ezitat, şantajându-şi iubita, potrivit anchetatorilor ieşeni.

Acum, plutonierul major Mircea Bleandă va fi nevoit să dea ochii cu judecătorii din cadrul Tribunalului Militar Iaşi. Asta, după ce procurorii militari l-au trimis în judectă sub acuzaţiile de şantaj, ameninţare, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 

Un subofiţer a vrut să-şi satisfacă fanteziile erotice!

 

Oamenii legii spun că, în perioada 14 mai – 16 iunie 2023, subofiţerul din cadrul unei unităţi militare din zona Moldovei ar fi ameninţat-o pe o femeie cu moartea şi cu darea în vileag a unor fotografii compromiţătoare, surprinzând consumarea unor acte sexuale între cei doi. Scopul, spun procurorii, ar fi fost reluarea relaţiei dintre cei doi, împotriva voinţei femeii, care nu mai dorea continuarea relaţiei extraconjugale.

„Pe 3 iunie 2023, pe fondul unei stări de ebrietate, în jurul orei 23.18, subofiţerul a deteriorat, cu picioarele şi un cuţit de 18 cm pe care îl avea asupra lui, uşa de la apartamentul victimei. Acesta a tulburat ordinea şi liniştea publică, ţipând şi aducând ameninţări în faţa victimei şi a soţului acesteia”, a menţionat ieri Codrin Ichim Sîrcu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Militar Iaşi.

 

De la control judiciar, la cătuşe

 

După scandalul la care a fost chemată Poliţia, pentru a calma spiritele, individul a fost luat şi internat la Psihiatrie. Ulterior, deoarece individul se afla sub control judiciar, măsură pe care a încălcat-o, magistraţii au dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Acum, amorezul care a vrut să-şi îndeplinească fanteziile secrete va fi nevoit să dea explicaţii în instanţă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.