Bomba! Politistul arestat pentru droguri era cultivator de canabis. Video socant

1617
Cristian Danu
Cristian Danu

@ Informatii incredibile date publicitatii de Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism @ Cristian Danu care a fost si adjunctul sefului de post din Raducaneni cultiva canabis impreuna cu prietena, Diana Lacramioara Muntean care a fost de asemenea arestata

O palma usturatoare peste obrazul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi care a promovat pe o functie de sef un adevarat traficant de droguri. Informatii socante oferite in aceasta seara de Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism in dosarul adjunctului sefului de post din Raducaneni, Cristian Danu arestat pentru introducerea in tara a unor droguri de mare risc. Sa mentionam ca Danu a fost arestat pe 1.02.2019 in urma unei cereri depuse de DIICOT Vaslui iar prietena sa care i-a fost complice si anume Diana Lacramioara Muntean a fost arestata a doua zi. Pe langa faptul ca introducea in tara droguri de mare risc Danu era si cultivator de canabis. Acesta cultiva canepa indiana pe un teren agricol din judetul Vaslui. De altfel in timpul perchezitiilor domiciliare la domiciliul concubinei a fost descoperita o cantitate impresionanta de canabis. ”Totodata a rezultat faptul ca inculpatul, ajutat de concubina sa, inculpata M.D.L, a cultivat cannabis outdoor, intr-o zona rurala a judetului Vaslui, pe care ulterior il comercializau en-gros pe raza municipiului Iași. La data de 01.02.2018, cu ocazia perchezitiei domiciliare efectuate la un imobil folosit de catre inculpata M.D.L., a fost identificata cantitatea de 11,7 kg cannabis, ambalate in pungi vidate, pregatite pentru vânzare. La data de 02.02.0218, Tribunalul Vaslui a dispus arestarea preventiva a inculpatilor pentru o perioada de 30 de zile. Cercetarile continua in vederea probarii intregii activitati infractionale desfașurate”, se arata in comunicatul DIICOT.

Prin in flagrant in timp ce aducea droguri

Procurorii mai arata ca Danu a fost prins in flagrant in noaptea de 31.01.2019/01.02.2019, dupa ce a preluat de pe raza comunei Deleni, judetul Vaslui, un colet, expediat din Belgia, continând cantitatea de 168,7 grame de Ketamina. ”Totodata s-a stabilit faptul ca, in cursul lunii mai 2018, inculpatul a comandat, din Germania, 100 comprimate Extasy, continând (MDMA), droguri de mare risc care au fost introduse in tara in luna octombrie 2018.
in urma cercetarilor efectuate in cauza a rezultat faptul ca inculpatul, agent de politie in cadrul I.P.J. Iași, se ocupa cu introducerea in tara de droguri sintetice comandate online de pe platforma “darknet” din Olanda sau Germania”, se mai arata in comunicatul de presa.
Constantin MAZILU

INREGISTRARE VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.