Şofer prins drogat la volan! Uite ce pedeapsă i-au dat judecătorii ieşeni! (EXCLUSIV)

354
Politia Rutiera
Politia Rutiera

@ Un individ a fost acuzat că a şofat drogat @ În urma incidentului, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat ieri pe Alin Iulian Daraban @ Magistraţii ieşeni au luat în calcul faptul că individul a mai fost condamnat într-un alt dosar

Un individ a fost acuzat că a şofat drogat! În urma incidentului, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat ieri pe Alin Iulian Daraban la 2 ani şi 7 luni de închisoare, pentru conducere pe drumurile publice sub influenţa altor substanţe şi deţinere de droguri de mare risc, în vederea consumului propriu.

Magistraţii ieşeni au luat în calcul faptul că individul a mai fost condamnat într-un alt dosar. Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

 

Alin Iulian daraban, acuzat că a şofat drogat

 

Acest proces penal al lui Alin Iulian Daraban a început pe data de 12 mai 2022. Procurorii l-au trimis în judectaă sub acuzaţiile de conducere pe drumurile publice sub influenţa altor substanţe şi deţinere de droguri de mare risc, în vederea consumului propriu.

„Pe 5 septembrie 2020, în jurul orei 19:00, inculpatul a condus sinuos pe drumurile publice autoturismul marca Ford Focus, fiind sub influenţa substanţelor psihoactive (droguri) puse în evidenţă în ser 7.0 ng/1 THC-COOH (metabolit inactiv cannabis) şi în urină 15.7 ng/ml de THC-COOH (metabolit inactiv cannabis) conform Buletinului de Toxicologică-Droguri din 15 septembrie 2020 emis de IML”, au spus oamenii legii.

 

Ce au mai afirmat anchetatorii

 

Procurorii au adăugat că, în momentul în care a fost tras pe dreapta de un echipaj de Poliţie, individul avea, fără drept, pentru consumul propriu, în timp ce se afla la volanul autovehiculului marca Focus, într-o borsetă, un comprimat de culoare roz, formă neregulată, stanţat cu logo-ul „Jurassic” care conţine ca substanţă activă 3,4 methylenedioxymetamfetamine (MDMA), drog de mare risc.

Totul a ieşit la iveală după ce o persoană a sunat la 112 şi a anunţat că o persoană aflată într-un autoturism marca Ford circula cu o deplasare sinuoasă pe DE583.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.