Amant bătut de soț la sediul instituției. Triunghi amoros între colegii de birou

6864
Ciprian Iliuta si ABA Prut Barlad
Ciprian Iliuta si ABA Prut Barlad

@ S-a întâmplat luni 27 februarie a.c @ Un ieșean pe nume Marius Purcariu a intrat în curtea Administrației Bazinale de Apă Brut-Bârlad și l-a bătut crunt pe Marius Iliuță inginer în cadrul Serviciului de Exploatare si Urmarire @ Purcariu l-a bătut deoarece fusese informat că tânărul inginer ar avea o relație cu soția lui Ioana, de asemenea economist al instituției @ Aventura ar fi fost ‘’turnată’’ de Luciana de asemenea o angajata a instituției din gelozie deoarece economista i l-ar fi furat pe Marius @ Văzând bătaia din curte directorul a sunat la 112 și a venit Poliția @ Instituția ne-a transmis că în cursul zilei de ieri a depus plângere penală împotriva soțului agresor @ ‘’Nu am nimic de declarat’’,  a spus Marius Iliuță

Un presupus amant, inginer, angajat la stat a fost snopit în bătaie de un alt ieșean chiar în curtea instituției la care lucrează. Astfel, luni 27 februarie, ieșeanul Marius Purcariu (potrivit unor surse tatăl a 5 copii), în jurul orei 14.00 s-a deplasat la sediul Administrației Bazinale de Apă Prut Bârlad din Copou și a cerut să vorbească cu Marius Iliuță, inginer la Serviciului de Exploatare si Urmarire. Marius Iliuță a venit la poarta dar când a vazut cine îl caută a tulit-o la fugă. Numai că Purcariu a fost mai rapid, l-a ajuns din urmă, l-a pus la pământ și a început să-i care pumni și picioare. Potrivit unor surse, Iliuță are fața tumefiată are o fractură la un picior și cel puțin o coastă ruptă. Speriat, directorul instituției Șerban Chihaia a chemat poliția care a venit imediat. ‘’‘’La data de 27 februarie a.c., polițiștii Secției nr. 2 Poliție Iași au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că a fost agresat de un altul. În cauză  a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt’’, a declarat Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Aba Prut Barlad
Aba Prut Barlad

Triunghiul amoros. Amantlâcuri la birou

De unde explozia de furie a lui Marius Purcariu? Potrivit surselor noastre acesta ar fi aflat că soția lui Ioana, care lucrează pe un post de economist la ABA Prut Bârlad ar avea o relație cu inginerul pe care l-a caftit. L-am sunat pe Marius Iliuță și l-am întrebat daca are o relație amoroasă cu soția lui Purcariu.  ‘’Nu am nimic de declarat’’, a spus Iliuță. Mai departe lucrurile se complică. Iliuță ar fi un Don Juan in instituție iar amantlâcul cu economista ar fi ajuns la urechile soțului încornorat pentru că a ‘’turnat’’ cumătra. Adică, Iliuță ar fi avut o relație și cu o anume Luciana de asemenea angajata la ABA Prut Bârlad. Luciana i-a spus totul lui Marius Purcariu tot din gelozie. Asta deoarece Iliuță ar fi parasit-o pentru Ioana economista.  Luciana este cumătra soților Purcariu.

Amor în apartamentul instituției?

Potrivit unor surse aceste relații amoroase s-ar fi consumat chiar într-un apartament amenajat chiar în mansarda instituție. Este vorba despre o locuință de protocol amenajata în urmă cu circa 10 ani. Am întrebat conducerea instituției dacă cunoștea această situație. Am primit doar un răspuns legat incidentul de luni. ‘’Administrația Bazinală de Apă Prut – Bârlad a înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași plângerea penală nr,2909/1.03.2023 împotriva soțului unei angajate care a agresat alt angajat în incinta unității. Având în vedere că s-a înaintat plângere penală alte detalii nu vă putem furniza până la finalizarea cercetărilor’’, a transmis ABA Prut Bârlad.

Amantlâc cu procurora, abuz și incompetență la DNA Iași. Un polițist anticoruptie a făcut un denunț bombă

Constantin MAZILU

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.