Patronul King Club, jefuit de propriul angajat! Autorul a scăpat de pedeapsă (EXCLUSIV)

1557
limite-bani
limite-bani

@ Patronul King Club ar fi fost jefuit de propriul angajat @ Autorul a scăpat de pedeapsă, dar trebuie să dea banii înapoi @ Astfel, recent, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au încetat procesul penal în cazul lui Petronel Gabriel Mistodie

Patronul King Club ar fi fost jefuit de propriul angajat. Autorul a scăpat de pedeapsă, dar trebuie să dea banii înapoi.

La finele acestei săptămâni, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au încetat procesul penal în cazul lui Petronel Gabriel Mistodie, pe motiv că a intervenit prescripţia răspunderii penale pentru acuzaţia de delapidare.

„Instanţa admite acţiunea exercitată de partea civilă SC King Club. Îl obligă pe inculpatul Petronel Gabriel Mistodie să îi plătească părţii civile suma de 34.415 lei, cu titlu de daune materiale”, au afirmat judecătorii ieşeni.

 

Patronul King Club, jefuit de propriul angajat!

 

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul lui Petronel gabriel Mistodie a început pe data de 24 august 2021. Procurorii ieşeni l-au trimis în judecată sub acuzaţia amintită.

Astfel, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis in judecată pe Petronel Gabriel Mistodie, care ar fi luat suma de 34.415 lei din casieria SC King Club SRL, după care ar fi jucat banii la „păcănele” și i-ar fi pierdut.

 

Petronel Gabriel Mistodie, acuzat de delapidare

 

Oamenii legii au spus că faptele s-ar fi petrecut in ziua de 23 noiembrie 2015. Conform declaratiilor date in fata procurorilor de patronul King Club, Gabriel Petronel Mistodie ar fi tocat la „pacanele” toti banii incasati intr-o zi la punctul de lucru la care lucra, o sala de jocuri situata pe bulevardul Alexandru cel Bun.

Anchetatorii au spus ca Gabriel Petronel Mistodie l-a rugat pe un prieten de-al sau sa joace in locul sau banii, pe care i-ar fi scos din casierie si din aparate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.