Concursul de manager la Spiridon: soția lui Movilă a ieșit din joc

6159
Petru Movila si Raluca Neagu si casa
Petru Movila si Raluca Neagu si casa

@ Comisia de concurs pentru ocuparea posutului de manager la Spitalul Sfântul Spiridon a respins candidatura medicului Raluca Movilă, soția fostului deputat Petru Movilă, în prezent city-manager la Primăria Iași @ Asta deoarece Raluca Movilă nu  a respectat dimensiunile proiectului de management

Raluca Movilă, soția fostului deputat Petru Movilă a ieșit din cursa pentru ocuparea postului de manager la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași. Comisia de concurs a respins candidatura Ralucăi Movilă deoarece aceasta nu a respectat dimensiunile proiectului de management. „Cu privire la contestatia referitoare la nerespectarea numarului maxim de pagini reglementat pentru proiectul de management depus de catre candidata Neagu Movilă Raluca. Admite contestația, constată neîndeplinirea conditiilor legale de participare la concurs a candidatei Neagu Movilă Raluca si decide respingerea candidatei Neagu Movilă Raluca”, a anuntat comisia de concurs pe site-ul unitații medicale.

Comisia a constatat ca proiectul de management depus de Raluca Movila avea 30 de pagini in conditiile in care trebuia sa se intinda pe maxim 20 de pagini. In prezent medicul Raluca Movila este coordonator al Centrului Zonal de Transplant. În aceste conditii, au mai ramas in cursă actualul manager Dan Timofte, fostul manager Ioan Bârliba in prezent pensionar si Vasile Rusu, jurist la Direcția de Sănătate Publică. Concursul va avea loc pe data de 1 septembrie, viitorul director de la Spiridon urmand a fi selectat după sustinerea proiectului de management.

Constantin MAZILU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.