El este şmecherul care a distrus un număr-record de maşini la Iaşi! Şi-a scos cureaua şi a început să lovească! (EXCLUSIV)

6770
Oglinda retrovizoare sparta
Oglinda retrovizoare sparta

@ Un „şmecher” a distrus un număr-record de maşini la Iaşi: şi-a scos cureaua şi a început să lovească @ În urma incidentelor, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au trimis recent la puşcărie pe Samir Constantin Maluş @ Acesta a primit o pedeapsă de 1 an şi 6 luni de puşcărie, pentru distrugerea calificată a 17 autoturisme

Un „şmecher” a distrus un număr-record de maşini la Iaşi: şi-a scos cureaua şi a început să lovească! În urma incidentelor, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au trimis recent la puşcărie pe Samir Constantin Maluş.

Astfel, acesta a primit o pedeapsă de 1 an şi 6 luni de puşcărie, pentru distrugerea calificată a 17 autoturisme. „Instanţa admite acţiunile civile exercitate de persoanele vătămate şi îl obligă pe inculpatul Samir Constantin Maluş să le plătească acestora suma totală de 4.458 de lei”, au afirmat judecătorii ieşeni. La aplicarea pedepsei, ei au luat în calcul şi o sentinţă anterioară primită de individ la o altă instanţă, pentru o altă infracţiune.

 

Samir Constantin Maluş, şmecherul acuzat că a distrus un număr-record de maşini

 

De remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Acest proces al lui Samir Constantin Maluş a început pe data de 18 martie 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată sub acuzaţia de distrugere calificată.

„În noaptea de 9 ianuarie 2022, în jurul orei 22:10, folosind catarama unei curele pe care o ţinea în mână dreaptă, inculpatul a distrus, prin spargere, sticla oglinzilor retrovizoare-dreapta a 17 autoturisme parcate pe o stradă din Iaşi, cauzând persoanelor vătămate un prejudiciu total de 4.458 de lei”, au precizat oamenii legii din Iaşi.

 

Şmecherul a recunoscut totul la audieri

 

Individul a fost văzut pe geam de unul dintre păgubiţi, care a anunţat imediat Poliţia. Un echipaj de Poliţie a ajuns la faţa locului şi l-a imobilizat pe individul recalcitrant, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost dus la Institutul de Psihiatrie „Socola”, din Iaşi, pentru efectuarea unei expetize psihiatrice, pentru a se stabili dacă a avut sau nu discernământ.

La audieri, Samir Constantin Maluş a declarat că recunoaşte faptele şi că solicită ca judecata să se desfăşoare numai pe baza probelor administrate în cursul urmăririi penale şi a înscrisurilor prezentate de părţi şi de către persoana vătămată, potrivit procedurii în cazul recunoaşterii învinuirii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.