Dealer de canabis, „turnat” chiar de către cumpărător! Poliţiştii au intrat pe fir din start!

267
Droguri canabis ecstasy
Droguri canabis ecstasy

@ Un individ acuzat că era dealer de canabis a fost „turnat” chiar de către cumpărător @ Poliţiştii au intrat pe fir din start şi au descoperit substanţa interzisă în maşină @ În urma incidentului, recent, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat pe Dominic Gabriel Doboş la de 2 ani şi 2 luni de închisoare, cu suspendare, pentru trafic de droguri de risc

Un individ acuzat că era dealer de canabis a fost „turnat” chiar de către cumpărător! Poliţiştii au intrat pe fir din start şi au descoperit substanţa interzisă în maşină!

În urma incidentului, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat recent pe Dominic Gabriel Doboş la de 2 ani şi 2 luni de închisoare, cu suspendare, pentru trafic de droguri de risc. De remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Un ieşean, acuzat că era dealer de canabis!

Procesul lui Dominic Gabriel Doboş a început pe 16 octombrie 2023. Procurorii DIICOT Iaşi l-au trimis înjudecată sub acuzaţia amintită.

„Pe data de 2.02.2021, inculpatul a procurat, a deținut și a vândut, cu suma de 280 de lei, cantitatea de 2,95 grame de canabis, drogurile fiind găsite în aceeași zi de către polițişti”, au afirmat anchetatorii ieşeni.

Ce au mai spus oamenii legii

Polițiştii au oprit pe o stradă din Iaşi un autoturism în care se aflau doi indivizi. Cei doi au fost întrebați dacă dețin substanțe interzise, iar unul dintre ei a predat 4 folii din staniol în care se afla o substanță vegetală despre care a declarat că este canabis, pe care l-a cumpărat de la o persoană.

„Suspectul a declarat că este consumator de droguri de risc de tip canabis de circa 3 ani, una dintre persoanele de la care se aprovizionează cu droguri de tip cannabis fiind şi inculpatul, care ar vinde canabis cu prețul de 70 de lei gramul, arătând că se aprovizionează de la acesta de circa un an, estimând că a cumpărat de la acesta de peste 100 de ori diverse cantități de canabis, în total circa 1,5 kg”, au mai spus procurorii. La audieri, chelnerul de 27 de ani a arătat că doreşte să să fie judecat în baza procedurii simplificate a recunoaşterii învinuirii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.