Veste rea pentru un membru al lumii intelope din Iaşi! Magistraţii au luat decizia pentru Vandam Constantin!

446
Constantin Vandam si masina Porche
Constantin Vandam si masina Porche

@ Veste rea pentru un membru al lumii intelope din Iaşi: magistraţii au luat decizia pentru Vandam Constantin @ Astfel, recent, judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au respins contestaţia formulată de acesta @ El a încercat să-i înduplece pe magistraţi să îi înlocuiască măsura arestului preventiv

Veste rea pentru un membru al lumii intelope din Iaşi: magistraţii au luat decizia pentru Vandam Constantin! Aşadar, judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au respins recent contestaţia formulată de acesta.

„Instanta respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul-contestator Constantin Vandam împotriva încheierii pronunţată de Tribunalul Iasi la data de 15.03.2024, încheiere pe care o menţine. Definitivă”, au spus judecatorii. Vandam Constantin a încercat să-i înduplece pe magistraţi să îi înlocuiască măsura arestului preventiv, dar fără succes.

Mana unui judecator cu un ciocanel
Mana unui judecator cu un ciocanel

Veste rea pentru un membru al lumii intelope din Iaşi!

Vandam Constantin este nemulţumit de menţinerea arestării preventive în cazul său, el dorind să fie pus în libertate de către magistraţii ieşeni.

Amintim că judecătorii ieşeni l-au băgat după gratii pe interlopul acuzat de tentativă de omor. După un scandal cu focuri de armă, în trafic, Vandam Constantin spera că va rămâne în libertate.

Sala de judecata
Sala de judecata

Vandam Constantin, în arest preventiv

După ce a fost plasat iniţial în arest la domiciliu de Curtea de Apel Iaşi, în dosarul in care este acuzat că ar fi tras cu pistolul către doi rivali, Tribunalul Iași a respins mai apoi cererea de arestare a lui Vandam Constantin și în dosarul în care este acuzat ca a vrut să-şi omoare un rival, să-l calce cu mașina.

Conform anchetatorilor, pe 2 martie 2023, în jurul orei 16.00, clanurile interlope s-ar fi întâlnit şi ar fi izbucnit un conflict spontan. Oamenii legii au spus că, la un moment dat, Vandam Constantin a urcat la volanul unei masini marca BMW si a demarat spre locul în care se afla Dragos Stefan P., care a apucat să se ferească.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.