Accident rutier mortal, pe o stradă din Iaşi! Ce a păţit şoferiţa care a spus că nu a văzut pietonul (EXCLUSIV)

869
Accident pe o strada
Accident pe o strada

@ O femeie a fost pedepsită recent de judecătorii ieșeni, după ce a fost acuzată de comiterea unui accident rutier mortal @ Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iași au condamnat-o pe Alexandra Gabriela Manolache la 2 ani de închisoare, cu suspendare, pentru ucidere din culpă @ Anchetatorii spun că ieșeanca ar fi provocat un accident în urma căruia o persoană și-a pierdut viața 

 

Accident rutier mortal, pe o stradă din Iaşi! Recent, o femeie a fost pedepsită de judecătorii ieșeni, după ce a fost acuzată de comiterea unui accident rutier mortal. Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iași au condamnat-o pe Alexandra Gabriela Manolache la 2 ani de închisoare, cu suspendare, pentru ucidere din culpă.

„Instanţa o obligă pe inculpată să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare, în cadrul uneia dintre entităţile aflate în subordinea Primăriei Comunei Golăeşti sau Consiliului Local Golăeşti”, au spus judecătorii. Sentinţa nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.

 

Accident rutier mortal, pe o stradă din Iaşi!

 

Oamenii legii susțin că ieșeanca Alexandra Gabriela Manolache a intrat în vizorul lor în urmă cu peste 5 ani. Anchetatorii au declanșat cercetările în ceea ce o privește pe șoferiță, după un accident rutier mortal ce a avut loc pe o șosea din județul Iași.

„Pe 24 iulie 2016, în jurul orei 19:00, în timp ce inculpata A.G.M. se deplasa pe Drumul Județean 249A, în localitatea Cristești, din direcția Holboca, spre Mânzătești, într-o curbă la dreapta, din sens opus se deplasa un autobuz care efectua serviciul transport persoane pe ruta Ungheni – Iași, care și-a continuat deplasarea fără a-și depăși banda. Totodată, pe sensul de mers Holboca – Mânzătești, pe partea carosabilă, în dreapta, se deplasau către Iași 3 pietoni.

Inculpata a fost surprinsă de prezența pe partea carosabilă a pietonilor, observându-i târziu, motiv pentru care nu a putut evita impactul cu aceștia. Astfel, inculpata a lovit-o cu autoturismul pe persoana vătămată I.L., poziționată spre axul drumului, cu partea stângă a autoturismului, provocând proiectarea acesteia în șanțul betonat de colectare a apei pluviale. Ulterior, s-a constatat decesul victimei”, au declarat procurorii.

 

Alexandra Gabriela Manolache, acuzată de ucidere din culpă

 

Anchetatorii au mai menționat că, la rândul ei, și victima a avut o parte de vină pentru producerea impactului devastator.

„Deși s-a constatat și culpa victimei, constând în deplasarea acesteia ca pieton pe partea carosabilă, inculpata A.G.M. ar fi putut evita producerea accidentului dacă ar fi circulat cu viteza legală și ar fi acționat sistemul de frânare al autoturismului în momentul în care a avut posibilitatea de a observa direct prezența pietonului pe carosabil”, au încheiat procurorii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.