Ţeapă cu telefoane mobile, la Iaşi! Autorul agăţa victimele pe Facebook! (EXCLUSIV)

2796
telefon mobil
telefon mobil

@ Un individ a fost pedepsit de judecători, după o ţeapă cu telefoane mobile trasă la Iaşi @ Astfel, recent, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe Dan Nicolae la 1 an şi 6 luni de închisoare, pentru înşelăciune @ În plus, individul, de loc din Ploieşti, a fost obligat să îi plătească victimei suma de 5.000 de lei, drept daune materiale

 

Ţeapă cu telefoane mobile, la Iaşi! Autorul agăţa victimele pe Facebook! Astfel, recent, un individ a fost pedepsit de judecători, după o ţeapă cu telefoane mobile trasă la Iaşi.

Magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe Dan Nicolae la 1 an şi 6 luni de închisoare, pentru înşelăciune. La aplicarea pedepsei, judecătorii au luat în calcul şi alte fapte comise de individ.

În plus, individul, de loc din Ploieşti, a fost obligat să îi plătească victimei suma de 5.000 de lei, drept daune materiale. Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

 

Ţeapă cu telefoane mobile, la Iaşi!

 

Acest proces al lui Dan Nicolae a început pe data de 13 septembrie 2021. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată sub acuzaţia de înşelăciune.

„În ziua de 22 noiembrie 2019, inculpatul a indus în eroare persoana vătămată, pretinzând că este administratorul unui magazin service GSM. Astfel, a convins persoana vătămată să-i expedieze respectivul telefon în posesia căruia a intrat pe 23 noiembrie 2019, fără a mai achita contravaloarea bunului, provocând o pagubă de 5.000 de lei”, au precizat oamenii legii.

 

Dan Nicolae, acuzat de înşelăciune

 

Persoana vătămată a urmat cursurile Universităţii Tehnice din Iaşi, având reședința la data faptei în căminul T3. La sfârșitul lunii octombrie 2019, persoana vătămată, prin intermediul contului pe care îl deține pe platforma de socializare Facebook, a postat un anunț de vânzare a unui telefon marca Iphone 11 Pro, în schimbul căruia solicita suma de 5.000 de lei.

Un individ l-a contactat şi s-a arătat interesat să cumpere respectivul telefon. Acesta a precizat că dorește ca telefonul să îi fie livrat prin intermediul unei firme de curierat, urmând ca în maxim două ore să efectueze transferul bancar al sumei de 5.000 de lei în contul persoanei vătămate. Numai că nu a mai virat vreun leu. La audieri, Dan Nicolae a arătat că solicită ca judecata să aibă loc conform procedurii simplificate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.