Ea este tânăra care i-a lăsat mască pe poliţiştii ieşeni! Oamenii legii nu se aşteptau la aşa ceva când au tras-o pe dreapta! (EXCLUSIV)

420
Mâinile unei femei pe volanul unui autoturism
O femeie a fost pedepsită de judecătorii ieşeni după ce a urcat la volan băută

@ Ea este tânăra care i-a lăsat mască pe poliţiştii ieşeni @ Oamenii legii nu se aşteptau la aşa ceva când au tras-o pe dreapta @ După ce au constatat că Elena Raluca Ciubuc a şofat băută, anchetatorii au trimis-o în judecată @ Recent, tânăra din judeţul Iaşi a fost condamnată la 1 an de închisoare, cu suspendare, pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe

Ea este tânăra care i-a lăsat mască pe poliţiştii ieşeni: oamenii legii nu se aşteptau la aşa ceva când au tras-o pe dreapta! După ce au constatat că Elena Raluca Ciubuc a şofat băută, anchetatorii au trimis-o în judecată.

Recent, tânăra din judeţul Iaşi a fost condamnată de magistraţii din cadrul Judecătoriei Hârlău la 1 an de închisoare, cu suspendare, pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

„Instanţa o obligă pe inculpată să presteze o muncă neremunerată în folosul comunitaţii, pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare, activitate care se va desfaşura fie în cadrul Primăriei Comunei Deleni, fie în cadrul altor instituţii publice din comuna Deleni”, au spus judecătorii.

 

Elena Raluca Ciubuc e tânăra care i-a lăsat mască pe poliţiştii ieşeni!

 

De remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul tinerei din Iaşi a început pe data de 14 octombrie 2022. Procurorii au trimis-o în judecată pe Elena Raluca Ciubuc sub acuzaţia de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

„Pe 22 noiembrie 2021, inculpata a condus un autoturism pe drumurile publice, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Inculpata a fost dusǎ la spital, i s-au recoltat probe biologice, de unde a rezultat că aceasta avea o îmbibaţie alcoolică în sânge de 1,93 grame la mie la prima probă şi 1,78 grame la mie la proba a doua”, au susţinut anchetatorii.

 

Ieşeanca a recunoscut comiterea faptei

 

În timpul procesului, Elena Raluca Ciubuc, asistatǎ fiind de avocatul sǎu ales, a arătat că înţelege să recunoască în totalitate săvârşirea faptei reţinute în sarcina ei prin actul de sesizare a instanţei şi a solicitat ca judecarea cauzei să se facă prin aplicarea procedurii speciale în cazul recunoaşterii învinuirii.

„Instanţa, din oficiu, a solicitat fişa de cazier judiciar a inculpatei, din care rezultă faptul că aceasta este înscrisǎ în evidenţele cazierului judiciar cu o condamnare penală anterioară, pentru săvârşirea aceleiaşi infracţiuni – de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice – de către o altă instanţă”, au constatat magistraţii ieşeni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.