Nu s-a putut abţine şi a decis să-şi satisfacă fanteziile cu ea! Nu s-a aşteptat să ajungă într-o asemenea postură (EXCLUSIV)

182
maini incatusate
maini incatusate

@ Un ieşean nu s-a putut abţine şi a decis să-şi satisfacă fanteziile cu ea @ Individul nu s-a aşteptat să ajungă într-o asemenea postură @ În urma întâmplării, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus arestarea lui Ionuţ Hilohe, sub acuzaţiile de viol în formă continuată, agresiune sexuală în formă continuată şi viol

Un ieşean nu s-a putut abţine şi a decis să-şi satisfacă fanteziile cu ea! Individul nu s-a aşteptat să ajungă într-o asemenea postură. Astfel, în urma incidentelor, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus arestarea lui Ionuţ Hilohe.

„Instanţa admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în ceea ce îl priveşte pe inculpatul Ionuţ Hilohe. Dispune arestarea preventivă a inculpatului, pentru săvârşirea infracţiunilor de viol în formă continuată, agresiune sexuală în formă continuată şi viol, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au menţionat judecătorii ieşeni.

 

Nu s-a putut abţine şi a decis să-şi satisfacă fanteziile cu ea!

 

Demn de remarcat este faptul că decizia judecătorilor nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au afirmat că ieşeanul Ionuţ Hilohe a intrat recent în atenţia lor.

Aşadar, în urmă cu câteva zile, o parte vătămată a mers ţintă la Poliţie, unde li s-a plâns oamenilor legii că ar fi fost abuzată din punct de vedere sexual.

 

Ionuţ Hilohe nu s-a aşteptat să ajungă într-o asemenea postură

 

Astfel, poliţiştii ieşeni au demarat ancheta de îndată. Aceştia au ajuns într-un final la Ionuţ Hilohe. Tânărul a fost ridicat şi dus la audieri. Miercuri, 15 februarie 2023, oamenii legii au dispus reţinerea acestuia, pentru 24 de ore, sub acuzaţiile de viol în formă continuată, agresiune sexuală în formă continuată şi viol.

Joi, 16 februarie 2023, procurorii ieşeni au propus arestarea preventivă a individului. Judecătorii au admis această propunere. Acum, rămâne de văzut ce se va întâmpla cu tânărul acuzat că Nu s-a putut abţine şi a decis să-şi satisfacă fanteziile cu victima.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.