Starletă de videochat, acuzată că şi-ar fi şantajat clienţii! Doi cetăţeni străini, victime ale tinerei ieşence (EXCLUSIV)

440
Picioarele unei femei care sta intinsa pe un pat
Femeie, pe un pat

@ O starletă de videochat este acuzată din nou că şi-ar fi şantajat clienţii @ Doi cetăţeni străini sunt consideraţi victime ale tinerei ieşence @ Acum, Iulia Georgiana Ciuraru a fost trimisă în judecată, sub acuzaţia de şantaj

 

O starletă de videochat este acuzată din nou că şi-ar fi şantajat clienţii. Doi cetăţeni străini sunt consideraţi victime ale tinerei ieşence.

Astfel, ieri, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au trimis-o în judecată pe Iulia Georgiana Ciuraru, sub acuzaţia de şantaj.

 

Starletă de videochat, acuzată că şi-ar fi şantajat clienţii!

 

Acum, urmează ca Judecătoria Iaşi să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistraţii ieşeni vor asculta ce au de spus toate părţile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Conform anchetatorilor, ieşeanca s-ar fi ocupat cu activitatea de videochat. Oamenii legii au adăugat că, la un moment dat, tânăra ieşeancă ar fi decis să facă rost de mai mulţi bani de la clienţii ei.

Procurorii ieşeni au susţinut că aceasta şi-ar fi şantajat clienţii, susţinând că le va anunţa rudele sau prietenii despre preferinţele lor intime.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.