Ea este domnişoara prinsă băută la volan! Studenta din Iaşi, pedepsită definitiv de judecători! GALERIE FOTO (EXCLUSIV)

25107
Ionela Rotaru
Ionela Rotaru

@ O domnişoară prinsă băută la volan, studentă în Iaşi, a fost pedepsită definitiv de judecători @ Astfel, ieri, magistraţii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au dispus condamnarea Ionelei Creangă (fostă Rotaru) la 1 an de închisoare, cu suspendare @ Studenta a fost pedepsită pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice

O domnişoară prinsă băută la volan, studentă în Iaşi, a fost pedepsită definitiv de judecători. Aşadar, magistraţii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au dispus ieri condamnarea Ionelei Creangă (fostă Rotaru) la 1 an de închisoare, cu suspendare. Studenta a fost pedepsită pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

„Inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii, cu durata de 80 de zile, în cadrul unei instituţii culturale sau de învăţământ din subordinea Primăriei comunei Dagâţa, judeţul Iaşi. Definitivă”, au afirmat judecătorii ieşeni. Iniţial, domnişoara fusese condamnată la 1 an de închisoare, dar cu amânare.

Domnişoară prinsă băută la volan după un accident rutier

 

Procesul Ionelei Creangă (fostă Rotaru) a început pe 20 ianuarie 2021. Procurorii au trimis-o în judecată sub acuzația de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului. Asta, după ce Ionela Creangă (fostă Rotaru) a fost reținută și, mai apoi, arestată la domiciliu, de pe 30 decembrie 2020, până pe 21 februarie 2021.

„Pe 29 decembrie 2019, la ora 16:55, inculpata a condus autovehiculul marca Seat Cordoba pe strada Iazului, din satul Horpaz, unde a provocat un accident de circulaţie cu pagube materiale, având în sânge o îmbibație alcoolică peste limita legală, respectiv de 2,91 grame la mie alcool pur în sânge”, au declarat procurorii.

După producerea impactului, la fața locului au fost chemate echipaje medicale și de Poliție. Martorii au afirmat că, la vederea echipajului medical SMURD, Ionela Creangă (fostă Rotaru) s-a ridicat, iar din autoturism, dintr-o haină, a scos o sticlă de coniac de 500 ml Cava D’oro, din care era consumată cantitatea de circa 200 ml, aceasta aruncând sticla lângă gard, în curte.

Ionela Creangă a recunoscut comiterea faptei

 

Aceeași martori au spus că studenta se clătina pe picioare și că a refuzat să fie testată cu etilotestul, iar, la scurt timp, ea ar fi devenit agresivă fizic şi cu greu au reuşit agenții să o urce în autospeciala de Poliţie pentru a o duce la recoltarea de probe biologice.

În fața magistraților, tânăra din Iași, care lucrează ca agent imobiliar și este studentă la Facultatea de Psihologie, a recunoscut comiterea faptei și a spus că o regretă, săvârșind-o pe fondul unor neînțelegeri în familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.