Caz şocant, la Iaşi! Bărbat, obligat de o instituţie să nu meargă la WC! Cere daune morale deoarece a fost forţat să se abţină! (EXCLUSIV)

2459
O toaleta
O toaleta

@ Caz şocant, la Iaşi: un bărbat ar fi fost forţat de o instituţie să nu meargă deloc la WC! @ Acum, ieşeanul cere daune morale deoarece a fost obligat să se ţină! @ Astfel, septuagenarul Gheorghe Tincu a dat în judecată ApaVital şi solicită despăgubiri în valoare de 9.000 de lei

Caz de-a dreptul şocant, la Iaşi! Un bărbat ar fi fost forţat de o instituţie să nu meargă la toaletă! Acum, ieşeanul cere daune morale deoarece a fost obligat să se abţină.

Astfel, septuagenarul Gheorghe Tincu a dat în judecată ApaVital şi solicită despăgubiri în valoare de 9.000 de lei. Magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au amânat procesul până pe data de 14 martie 2023.

 

Caz şocant, la Iaşi: bărbat, obligat să nu meargă la WC!

 

Procesul dintre ieşeanul Gheorghe Tincu (72 de ani) şi SC ApaVital SA a început pe data de 3 martie 2022. Prin cererea înregistrată pe rolul Judecătoarei, pensionarul a solicitat instanței să dispună obligarea pârâtei ApaVital la sigilarea robineţilor aferenți celor două conducte ce conectează sursa proprie de imobilul casa de locuit-parter şi etajul 1, dar şi obligarea acesteia la plata sumei de 9.000 de lei, cu titlu de daune morale ce i-au fost provocate în perioada 25 februarie – 2 martie 2022, ca urmare a buşonării prin înfundarea cu beton a conductei de canalizare, prin care se deversează apele uzate menajere pentru imobilul în care locuiește.

„Buşonarea de către pârâtă cu un dop de beton a conductei de evacuare a apelor uzate menajere în rețeaua publică de canalizare m-a pus în situația de a nu mai putea utiliza nici apa potabilă curentă, pentru că nu am unde să o deversez, dar nici sistemul public de canalizare, astfel încât, prin această măsură, a întrerupt practic prestarea tuturor obligațiilor contractuale asumate, punându-mi în pericol sănătatea prin restrângerea drastică a posibilității de a respecta regulile minime de igienă şi prin stresul creat de nedreptatea suferită, eu fiind o persoană hipertensivă, cu probleme cardiace”, a subliniat ieşeanul.

 

Gheorghe Tincu: „Am fost nevoit să merg la WC în curte!”

 

Ieşeanul a mai susţinut că societatea i-ar fi încălcat dreptul la asigurarea igienei, a sănătății şi calității vieții, punându-i grav în pericol sănătatea în condițiile în care are 72 de ani, afecțiuni cronice cardiace, hipertensiune şi vase de sânge sclerozate la nivel cerebral.

„Astfel, decizia pârâtei de buşonare a conductei de canalizare, cu consecințe negative majore asupra satisfacerii nevoilor umane fiziologice precum alimentația, eliminarea deșeurilor metabolice şi nemetabolice din organism, a nevoii de respectare a unor reguli minime de igienă privind prepararea hranei, curățarea îmbrăcămintei, a spațiului de locuit, îndeplinirea cu dificultate a normelor de igienă corporală, a avut un impact emoțional puternic asupra mea, perturbându-mi esențial ritmul de somn şi producându-mi un stres continuu care a accentuat problemele mele de sănătate în ciuda tratamentului medicamentos administrat zilnic la recomandarea medicului.

În perioada 25 februarie – 2 martie 2022, condițiile meteo au fost vitrege, eu fiind nevoit să mă deplasez la WC-ul improvizat din curte, ziua și noaptea, inclusiv pe vreme de ninsoare şi viscol, la aceasta adăugându-se și imposibilitatea de folosire a apei potabile publice curente, pe care nu aveam unde să o deversez”, a încheiat ieşeanul.

Rămâne de văzut ce vor spune cei de la SC ApaVital SA din Iaşi cu privire la acţiunea septuagenarului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.