Ea este mămica prinsă şofând fără permis! A băut bere, apoi şi-a urcat fiica de 3 ani în maşină şi a plecat! (EXCLUSIV)

785
Mâinile unei femei pe volanul unui autoturism
Mâinile unei femei pe volanul unui autoturism

@ O mămică a fost pedepsită de judecătorii ieşeni, după ce a fost prinsă şofând fără permis @ Mai mult, aceasta băuse două pahare cu bere înainte de a o urca pe fiica ei de 3 anişori în maşină @ Acum, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au condamnat-o pe Violeta Feraru la 11 luni de închisoare, cu suspendare, pentru conducere fără permis

O mămică a fost pedepsită de judecătorii ieşeni, după ce a fost prinsă şofând fără permis. Aceasta băuse două pahare cu bere înainte de a o urca pe fiica ei de 3 anişori în maşină. Astfel, zilele trecute, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au condamnat-o pe Violeta Feraru la 11 luni de închisoare, cu suspendare, pentru conducere fără permis.

„Inculpata Violeta Feraru va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 90 de zile, în cadrul unei instituţii publice aflate în subordinea Consiliului Local al comunei Vlădeni sau a Primăriei Vlădeni”, au afirmat judecătorii ieşeni.

Violeta Feraru, mămica acuzată că a şofat fără permis

De remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul Violetei Feraru a început pe 24 noiembrie 2021. Procurorii ieşeni au trimis-o în judecată pentru conducere fără permis.

„Pe data de 15 octombrie 2019, în jurul orei 18:20, inculpata a fost surprinsă în flagrant în timp ce conducea autoturismul marca Dacia pe drumul comunal 4, pe raza satului Broşteni, fără a avea permis pentru vreo categorie de vehicule”, au menţionat oamenii legii.

A băut bere, apoi şi-a urcat fiica de 3 ani în maşină şi a plecat!

La audieri, Violeta Feraru a recunoscut comiterea faptelor, arătând că, înainte de a urca la volan, a băut bere. Mai mult, poliţiştii au constatat că ieşeanca era însoţită de fiica sa minoră în vârstă de 3 ani ce se afla pe bancheta din spate.

„Inculpata a menţionat că, în acea zi, în jurul orei 18:00, a plecat de la casa ei, din satul Vâlcelele, spre „Cuci”, la volanul autoturismului marca Dacia. Ajunsă la locuinţa unei cunoştinţe, inculpata a consumat 2 pahare cu bere, după care a plecat spre casă, deşi ştia că nu are permis de conducere”, au adăugat anchetatorii ieşeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.