DIMINEȚII: Locație unică — conexiune la viața urbană și, totodată, în armonie cu natura

159
ansamblul rezidential Diminetii
ansamblul rezidential Diminetii

În momentul în care îți dorești să investești într-un apartament pentru familia ta, este important să iei în considerare toate aspectele cu privire la locația ansamblului rezidențial, poziționarea acestuia, facilitățile urbane, accesibilitate, dar și conexiunea cu natura. Dacă ești în căutarea unui apartament în Iași, ansamblul rezidențial DIMINEȚII poate fi alegerea cea mai inspirată. Vorbim despre un proiect imobiliar marca Inamstro care oferă o legătură strânsă atât cu viața urbană a Iașiului, cât și cu natura care se află în apropierea ansamblului rezidențial.

Un cartier pitoresc, aproape de natură

Proiectul imobiliar DIMINEȚII se află localizat într-o zonă liniștită a municipiului Iași. Cartierul Frumoasa este unul foarte pitoresc. Situat la poalele Dealului Cetățuia, este înconjurat de Mănăstirea Frumoasa și Mănăstirea Cetățuia. Proximitatea Dealului Cetățuia având o suprafață de 115 hectare conferă acestui ansamblu rezidențial un mare plus din perspectiva apropierii de natură și a posibilităților de a petrece timp în aer liber. Mai mult, Cartierul Frumoasa este alegerea perfectă pentru rezidenții care caută o atmosferă calmă, dar care în același timp își doresc să beneficieze de toate facilitățile urbane. În contextul în care regenerarea urbană pune tot mai mult accent pe echilibrul dintre facilitățile urbane și mediul natural înconjurător, noul ansamblu rezidențial DIMINEȚII dezvoltat de compania Inamstro vine să răspundă așteptărilor celor mai exigenți rezidenți care își doresc un stil de viață modern, dar în același timp liniștit.

Toate facilitățile vieții urbane sunt la îndemână

Accesul către noul ansamblu rezidențial este unul facil, prin două străzi diferite: Bucium și Nicolina asigurând comoditate viitorilor locatari. În vecinătatea noului ansamblu rezidențial se regăsesc numeroase instituții de învățământ precum Şcoala Gimnazială „Dimitrie A. Sturdza” Iași, Şcoala Gimnazială ”Ion Neculce ” Iaşi, Școala Gimnazială Alecu Russo sau Școala Nr. 42 Nicolae Iorga, centre medicale, spații comerciale, zone de agrement sau spații pentru relaxare și odihnă. În privința centrelor medicale și a spitalelor, în apropiere se află Spitalul de Recuperare, Centrul Medical Arcadia și Providența Hospital. Legătura cu celelalte cartiere și zone ale orașului este facilitată de liniile de transport public, acestea asigurând conexiunea cu întreg orașul. Există inclusiv stații auto pentru șoferi. Stațiile auto și mijloacele de transport public se află pe o rază de 500 de metri de la ansamblul rezidențial DIMINEȚII. La 15 minute de ansamblul rezidențial se regăsește centrul comercial Palas Mall, dar și alte spații comerciale precum Carrefour Felicia, Family Market Bucium sau supermarketul Selgros. Parcarea subterană a ansamblului rezidențial va asigura suficient de mult spațiu pentru proprietarii de autoturisme. Toate facilitățile urbane și centrele comerciale din apropiere sunt mai mult decât suficiente pentru a asigura necesitățile unui stil de viață armonios și în același timp sigur. Stilul arhitectural neoclasic al noului ansamblu rezidențial DIMINEȚII se integrează perfect în mediul urban al orașului, dar și în cadrul natural unde este dezvoltat acest proiect imobiliar.

DIMINEȚII – un ansamblu rezidențial pentru o viață plină de sens

Stilul de viață modern înseamnă de multe ori prea puțin timp petrecut alături de cei dragi și prea puțin timp pentru relaxare și odihnă. Dacă îți dorești să echilibrezi toate aspectele vieții tale și să te bucuri zilnic de o viață plină de sens, poți să ai în vedere să investești într-un apartament în noul ansamblu rezidențial DIMINEȚII. Confortul unor apartamente moderne și spațioase se îmbină perfect cu materiale de calitate superioară. Situat în apropierea naturii, noul ansamblu rezidențial oferă acces facil la timpul petrecut în aer liber și în mijlocul naturii. În același timp te vei putea bucura de numeroase facilități pentru relaxare și odihnă chiar în vecinătatea noului ansamblu rezidențial. Nu în ultimul rând, vei fi la câteva minute de două lăcașuri sfinte, unde vei putea găsi liniștea interioară de fiecare dată când vei simți nevoia și vei putea să descoperi care sunt lucrurile care dau sens vieții.  Dacă îți dorești să afli mai multe detalii despre ansamblul rezidențial DIMINEȚII, poți lua legătura cu departamentul de vânzări apelând numărul de telefon +40 33 222 80 57

Ansamblul rezidențial DIMINEȚII – materiale de construcții de calitate pentru locuințe sigure și confortabile

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.