Ansamblul rezidențial DIMINEȚII – materiale de construcții de calitate pentru locuințe sigure și confortabile

251
proiect imobiliar Diminetii randare
proiect imobiliar Diminetii randare

Fiecare dintre noi își dorește să se bucure de un confort cât mai ridicat atunci când vine vorba despre locuința sa, dar și de siguranță. Dincolo de confortul pe care îl putem asigura prin intermediul mobilierului și al amenajărilor interioare, confortul depinde în foarte mare măsură de materialele folosite pentru ridicarea imobilului unde se află amplasată locuința. În aceeași măsură, pentru siguranța familiei noastre, este foarte importantă calitatea materialelor de construcții utilizate în acest sens.

materiale de constructii proiect Diminetii
materiale de constructii proiect Diminetii

Standarde riguroase de calitate pentru materialele ansamblului rezidențial DIMINEȚII

Un nou ansamblu rezidențial este disponibil în Iași pentru cei care sunt în căutarea unei locuințe la standarde înalte de confort și siguranță. Ansamblul rezidențial DIMINEȚII este construit de Inamstro, cel mai dinamic dezvoltator imobiliar din Iași. Pentru a oferi viitorilor locuitori din acest ansamblu rezidențial cele mai confortabile și sigure locuințe, materialele de construcții folosite de către dezvoltatorul imobiliar sunt din categoria acelora care respectă standarde riguroase de calitate. În Iași există deja alte ansambluri rezidențiale construite de către Inamstro, unde standardele ridicate de calitate ale materialelor sunt apreciate de clienți, proiecte precum Aleea Mihail Sadoveanu, Zorilor sau Azimut CopouZidăria exterioară este de tip K-bloc, material rezistent din perspectiva riscului seismic. În același timp, această zidărie aduce și un confort termic și fonic foarte ridicat. Fațada ansamblului este acoperită cu Perlit. Vorbim despre un termoizolant extrem de eficient, care are capacitatea de a rezista la temperaturi de până la 800 de grade Celsius. Cu alte cuvinte, imobilele sunt foarte rezistente în eventualitatea unui incendiu, datorită acestui material pentru fațadă. Izolarea termică a locuințelor din ansamblul rezidențial DIMINEȚII are la bază vata bazaltică. Acest material oferă atât o izolare termică optimă pentru un microclimat favorabil în fiecare apartament, cât și o izolare fonică eficientă, pentru ca zgomotul ambiental să nu fie deranjant în interiorul locuinței. Vorbim despre un sistem care oferă un confort termic ridicat în fiecare încăpere a apartamentului, dar și o eficiență energetică ridicată. Finisajele exterioare sunt completate cu gresie porțelanată Keramo Rosso. Este o gresie produsă de către compania Inamstro și care este certificată din perspectiva standardelor de calitate. Keramo Rosso este cea mai mare companie din sudul Moldovei care produce gresie porțelanată respectând specificațiile tehnice. Gresia porțelanată este un material de finisare având proprietăți unice prin faptul că oferă o absorbție redusă a apei, o rezistență mare la îngheț, durabilitate îndelungată, dar și un aspect estetic foarte plăcut.

Toate materialele de construcții folosite de dezvoltatorul imobiliar pentru ridicarea ansamblului rezidențial DIMINEȚII din Iași sunt de calitate și respectă normele de siguranță din domeniul construcțiilor. În consecință, atunci când alegi să investești într-un apartament în acest ansamblu rezidențial, poți avea certitudinea că ai ales o locuință care să ofere familiei tale siguranță și confort.

randare proiect Diminetii
randare proiect Diminetii

 

DIMINEȚII – un ansamblu rezidențial localizat într-o zonă pitorească

Noul ansamblu rezidențial este localizat la poalele Dealului Cetățuia și este înconjurat de numeroase monumente istorice și mănăstiri. În același timp, oferă acces la foarte multe servicii precum instituții de învățământ, servicii medicale, spații pentru cumpărături sau spații pentru agrement și relaxare. Priveliștea pe care o oferă apartamentele din cel mai nou proiect marca Inamstro este una pitorească și relaxantă. Totodată, întreaga paletă de facilități necesare unui trai modern sunt accesibile odată ce alegi o locuință în acest ansamblu rezidențial de pe Str. Dimineții nr. 32 din Iași. Pentru mai multe informații privind apartamentele din ansamblul rezidențial DIMINEȚII din Iași poți contacta departamentul de vânzări la numărul de telefon +40 33 222 80 57 sau prin e-mail la adresa salut@diminetii.ro.

Lansarea unui nou proiect imobiliar marca INAMSTRO în Iași

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.