Lansarea unui nou proiect imobiliar marca INAMSTRO în Iași

537
Inamstro - Diminetii
Inamstro - Diminetii

Compania de construcții INAMSTRO lansează un nou proiect imobiliar modern în Iași. Extrem de bine poziționat, între două mănăstiri – ansamblul rezidențial DIMINEȚII va oferi viitorilor rezidenți sinergia perfectă dintre un trai modern, comuniunea cu natura și armonia mediului înconjurător.

Locație pitorească într-un cartier plin de istorie, tradiții și natură 

Noul proiect — ansamblul rezidențial Dimineții face parte dintr-un proiect de regenerare urbană și urmează a fi construit pe strada Dimineții 32. Localizarea unică într-o zonă liniștită din partea de sud a orașului Iași, la poalele dealului Cetățuia, în proximitate cu două mănăstiri, totodată, în apropiere cu toate facilitățile urbane de trai – face din proiect un loc de vis pentru o viață calmă înconjurată de armonia naturii. 

Cartierul Frumoasa este prin tradiție unul pitoresc, înconjurat de două mănăstiri: Frumoasa și Cetățuia, precum și monumente istorice incluse în Patrimoniul Cultural Național. În nemijlocită apropiere se află instituții de învățământ, centre medicale, spații de odihnă, zone de shopping și agrement, pădurea Cetățuia ce se întinde pe 115 hectare. Zona este bine conectată la liniile de transport public și este dotată cu stații auto. 

Inamstro - Diminetii
Inamstro – Diminetii

Sinergia perfectă dintre un stil de viață activ și comuniunea cu natura

Noul ansamblu rezidențial este conceput cu accent pe armonia naturii, confidențialitate, ambianță exterioară confortabilă și liniștea mediului înconjurător. Inspirat de cele două mănăstiri din apropiere, unde viața este măsurată, plină de sens și fericire, DIMINEȚII este creat ca rezidenții să se poată bucura de un mediu de trai sigur și armonios. 

Ansamblul se bucură de spații comerciale în vecinătate ce asigură necesitățile de bază în vecinătate: centrul comercial Carrefour Felicia, supermarketul Selgros, Family Market Bucium, Palas Mall la doar 15 minute distanță; acces facil prin două străzi: Bucium și Nicolina. Proximitate cu viața activă a orașului, zone de recreere spațioase și zone de agrement. Pentru mașini va fi organizat un sistem de parcare subterană. Ansamblul se integrează armonios în mediul urban și cel natural prin arhitectura originală în stil neoclasic. 

Inamstro - Diminetii
Inamstro – Diminetii

Alege să trăiești în ansamblul rezidențial DIMINEȚII – ca să te bucuri de armonia și liniștea mediului înconjurător.  Pentru a afla detalii despre noul proiect, planimetriile disponibile și oferta de la lansare ia legătura cu departamentul de vânzări la numărul de contact: +40 724 20 66 66.

Inamstro - Diminetii
Inamstro – Diminetii

Cartierul Frumoasa din Iași a devenit mai verde cu 250 arbori. Video

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.