Patronul Restaurantului Familial luat pe sus de Politie. Foto, sentinta dosarul „Sex cu minore

3267

@ Politistii s-au prezentat la domiciliul lui Cornel Hitruc patronul Restaurantului Familial din Alexandru cel Bun pentru a-l duce in arest @ Ieri, acesta a fost condamnat in dosarul „Sex cu minore”

Politistii de la Sectia 5 Politie au fost nevoiti sa se deplaseze pana la domiciliul lui Cornel Hitruc, patronul Restaurantului Familial din Alexandru cel Bun pentru a pune in aplicare mandatul de  executare a pedepsei cu inchisoarea. „La data de 16 decembrie a.c., politistii din cadrul Secţiei nr. 5 Poliţie Iasi au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei de 4 ani închisoare, emis de Tribunalul Iasi, în baza sentintei penale a Tribunalului Iasi, modificată si rămasă definitivă prin decizia penală a Curtii de Apel Iasi, pe numele unui bărbat, de 65 de ani, din municipiul Iasi”, se arata  intr-un comunicat al Politiei.

Cornel Hitruc a fost dus in Penitenciarul Iasi deoarece a fost condamnat ieri la 4 ani de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de act sexual cu un minor (vezi aici). Alaturi de Hitruc au mai fost condamnati Nicusor Cosuta patronul Pizzeriei Nico din CUG  care a primit 11 ani de inchisoare si Dorin Cohal  care are de executat 7 ani de inchisoare.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.