Patronul bordelului cu minore pentru VIP-uri: 11 ani de inchisoare

15022

@ Magistratii Curtii de Apel Iasi au pronuntat azi sentinta finala in Dosarul „Minore pentru VIP-uri” @ Astfel, afaceristul Nicusor Cosuta, patronul Pizzeriei Nico din CUG cel care organiza orgiile sexuale la vila sa din Bucium s-a ales cu 11 ani de inchisoare @ Vezi mai jos detalii din sentinta

Sentinta definitiva pronuntata azi de magistratii Curtii de Apel Iasi in dosarul „Minore pentru VIP-uri”, cel in care mai multi oameni de afaceri au fost trimisi in judecata deoarece au traficat si abuzat sexual de minore. Orgiile sexuale erau organizate la vila din Bucium a lui Nicusor Cosuta, patronul Pizzeriei Nico si de aceea acesta a  primit azi si pedeapsa cea mai grea de 11 ani de inchisoare in conditiile in care in urma cu un an si jumatate Tribunalul (vezi aici) il condamnase la numai 8 ani. Afaceristul Dorin Cohal a ramas cu cei 7 ani de inchisoare pe care i-a primit la Tribunal, Cornel Hitruc patronul restaurantului familial s-a ales cu 4 ani de inchisoare in conditiile in care initial primise 6 ani iar Ionel Daniel Onofriciuc, patronul Dan Mixt SRL a fost achitat in conditiile in care initial fusese condamnat la 2 ani și 8 luni de închisoare cu suspendare. „Este o solutie excelenta pentru clientul meu Daniel Onofriciuc.  Mos Craciun a venit cu un cadou minunat”, a spus Robert Amuntencei avocatul lui Onofriciuc.

Cel putin 15 minore abuzate

DIICOT a demarat cercetarile in acest dosar in anul 2006 si le-a finalizat cu trimitere in judecata abia in 2016. De aceea unele fapte s-au prescris iar unii afaceristi au scapat. Initial au fost cercetati zeci de oameni de afaceri si politicieni care au participat la petrecerile de la vila din Bucium, unde minorele erau abuzate. Dosarul s-a plimbat de mai multe ori de la parchet la instanta si invers pentru ca in final sa fie trimisi in judecata numai cei enumerati mai sus. Procurorii au constatat ca numai putin de 15 minore cu varste cuprinse intre 12 – 17 ani au fost abuzate. Detalii din abuzurile la care au fost supuse minorele au fost prezentate de Dezvaluirea.ro in articolul cu titlul „Marturii din Sodoma! Sentinta afaceristilor care organizau orgii sexuale cu minore de 12 ani„, publicat in data de 22 octombrie 2018. Dupa cum se arata in sentinta fetele vor fi despagubite de afaceristii condamnati.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.