Tragedie la Iasi! O fetita nevazatoare de 6 ani a murit dupa ce a cazut pe scari la scoala

2502

@ Tragicul eveniment s-a intamplat ieri la ora 15.30 la Liceului Special “Moldova” din Târgu Frumos, unitate de invatamant speciala pentru nevazatori @ Maria Gal avea numai 6 ani era nevazatoare si a cazut pe scari @ A  murit  in aceasta dimineata la Spitalul de Neurochirurgie in ciuda eforturilor medicilor de a o salva

Tragedia la Liceul Special pentru nevazatori Moldova din Targu Frumos unde o fetita de numai 6 ani a decedat dupa ce a  cazut pe scari. Tragicul eveniment s-a intamplat ieri la 15.30 dupa ce elevii liceului au dormit de pranz. Maria Gal era in clasa pregatitoare era epileptica si nevazatoare totala pe ochiul stang. „Fetita si colegele ei abia se trezisera din somnul de pranz iar doamna pedagog le-a lasat sa-si faca paturile si a coborat pana la parter sa aduca suplimentul de pranz. Doamna pedagog nu a lipsit decat 5 minute”, a spus Margareta Pristavu, directoarea Liceului Special Moldova din Targu Frumos.

Dormitoarele liceului se afla la etajul 2. Fetita a cazut pe scari pedagogul a intervenit imediat. Maria  Gal a fost transportata la Spitalul de Neurochirurgie, a fost operata dar a decedat in aceasta dimineata la ora 4.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.