Revolta la Spitalul Militar. Un medic putred de bogat a sarit la gatul comandantului

5279

@ Desi Spitalul Militar are regim de unitate militara (UM 02534), medicul Corneliu Botez un bugetar cu o avere inexplicabil de mare, a dat dovada de insubordonare si a indraznit sa-l insulte in pline sedinta de raport pe comandantul unitatii medicale

Revolta la unitatea militara Spitalul Iacob Chizac din Iasi, unitate medicala cunoscuta si sub denumirea de Spitalul Militar Iasi (UM 02534). Astfel, medicul Corneliu Botez l-a insultat pur si simplu in plina sedinta pe actulul comandant al spitalului colonelul Aurelian Corneliu Moraru. Botez a condus Spitalul Militar Iasi din 2010 pana in februarie 2017 cand a fost inlocuit cu Aurelian Corneliu Moraru dar nu s-a putut obisnui cu acest gand si de aceea in cadrul unei sedinte a gasit de cuviinta sa-si insulte comandantul. Botez a fost sanctionat cu avertisment dupa aceasta iesire. ‘’ A procedat la atacuri la persoana comandantului, sustinand, printre altele, ca, in opinia sa si a majoritatii medicilor din spital, comandant este un alt medic militar pe care l-a si nominalizat, deoarece acela ar fi fost pregatit sa ocupe aceasta functie’’, se arata in documentele prin care s-a dispus sanctionarea lui Botez.

Incidentul s-a petrecut in cadrul unei sedinte ‘’raport de garda’’ de anul acesta. Chiar daca a fost sanctionat numai cu avertisment Botez a contestat in justitie (vezi aici) sanctiunea si culmea a castigat pe motiv ca decizia de sanctionare nu a fost completata corect.

Un medic cu o avere uriasa

Corneliu Botez este unul din bugetarii putrezi de bogati din Iasi din categoria celor carora le este greu sa  explice cum de au acumulat o avere foarte mare desi au lucrat o viata la stat. Botez a acumulat cea mai mare parte din avere in perioada in care a fost comandantul Spitalului Militar. Printre altele, familia Botez detine in casa si strada Morilor si o cladire de birouri in apropiere. De asemenea familia Botez mai detine si restaurant Club M, sala de petreceri de pe malul Bahluiului, aflata foarte aproape de vila lui Botez. In ultima declarative de avere din 2017, Botez arata ca detine si tablouri si obiecte de arta de aproximativ 50.000 de euro, bijuterii din aur de aproximativ 5.000 de euro. Are un cont in euro, la BRD, de 25.399, si unul in lei, la BCR, de 115.000. Mai are titluri BRD de 145.581 euro si pe aceeasi declaratie apare achizitionarea de titluri BCR de 248.840 dolari si 476.000 de euro. De asemenea Botez sustine ca ar fi primit de la mama sa 248.840 dolari si 476.000 de euro.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.