Frații Corduneanu au ajuns la Urgențe după incăierarea de la Sala Sporturilor. Dosar penal pentru lovire

78028
masina Politiei la Sala Sporturilor
masina Politiei la Sala Sporturilor

@ Doi dintre fratii Corduneanu au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa incaiarerea de ieri de la Pizzeria Sala Sporturilor @ Gelu Corduneanu a avut plaga taiata la mana iar Vasile Corduneanu a suferit mai multe lovituri la cap si a fost dus la Spitalul de Neurochirurgie @ Polițiștii au transmis ca s-au sesizat din oficiu dupa acest incident iar cercetarile vizeaza prntre altele savarsirea infractiunilor de lovire si alte violente si amenintare

Unitatea de Primire Urgente din cadrul Spitalului Sfântul Spiridon din Iasi a transmis ca doua persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa incăierarea de ieri de la pizzeria Sala Sporturillor. Potrivit unor surse este vorba despre Gelu Corduneanu care ar fi suferit o plaga taiata la mana. In editia de ieri am aratat ca aceasta a fost atacat cu un cutin sau cu o sabie (vezi aici). Gelu Corduneanu a primit ingrijiri medicale si a plecat acasa fiind inafara oricarui pericol. Vasile Corduneanu a primt mai multe lovituri la cap astfel incat in cazul acestuia investigatiile au continuat la Spitalul de Neurochirurgie.

Dosar penal pentru lovire

In acelasi timp IPJ Iasi a transmis ca politistii s-au seizat din oficiu. Au fost audiate unele persoane dar nu s-au operat retineri. „In urma verificărilor efectuate, polițiștii ieșeni s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice,a menințare și lovire sau alte violente. Cercetările continua in vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptelor, urmând ca la finalizarea acestora, dosarul penal sa fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iasi cu propuneri legale”, a transmis IPJ.

Potrivit unor surse agresorul ar fi Viorel Oarza un dusman mai vechi al fratilor Corduneanu. Acesta a venit la Sala Sporturilor insotit de alte doua persoane printre care si un sportiv (boxer sau luptator). Oarza ar fi transmis ca vine sa se impace cu fratii Corduneanu dar discutiile au degenerat. Pe de alta parte alte surse ne-au transmis ca agresorii stiau de faptul ca in pizzerie se afla numai trei dintre frati (era si Costel) si au venit din start cu gand de razbunare.

 

Vasile Calin (Corduneanu)
Vasile Calin (Corduneanu)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.