Farmacist condamnat la Iaşi! Bărbatul, prins şofând fără permis! (EXCLUSIV)

130
Mana unui judecator cu un ciocanel
Mana unui judecator cu un ciocanel

@ Un farmacist a fost condamnat recent la Iaşi @ Bărbatul a fost pedepsit de magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi după ce a fost prins şofând fără permis @ Astfel, Mahmoud Islam a fost condamnat la o pedeapsă rezultantă de un an, patru luni şi zece zile de închisoare, cu suspendare, pentru conducere fără permis

Un farmacist a fost condamnat recent la Iaşi! Bărbatul a fost pedepsit de magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi după ce a fost prins şofând fără permis!

Aşadar, Mahmoud Islam a fost condamnat la o pedeapsă rezultantă de un an, patru luni şi zece zile de închisoare, cu suspendare, pentru conducere fără permis.

Farmacist condamnat la Iaşi!

Acest proces al farmacistului egiptean a început pe data de 17 noiembrie 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată sub acuzaţia de conducere fără permis.

„Pe 24.04.2021, în jurul orei 15:55, inculpatul a condus un autoturism pe o stradă din Iaşi, având dreptul de a şofa suspendat”, au afirmat anchetatorii ieşeni.

Ce a spus farmacistul în faţa magistraţilor

La interpelarea poliţiştilor, farmacistul a comunicat că nu are permisul asupra sa, documentul fiindu-i reținut de alţi agenţi în cursul anului 2020. Întrucât el nu a prezentat permisul, a fost dus la sediul Secției 6 Poliție, unde s-a stabilit faptul că este posesorul permisului de conducere categoriile AM, B1, B, care figurează în baza de date cu menţiunea „Suspendat”.

„Audiat fiind în cursul urmării penale, inculpatul a recunoscut fapta reținută în sarcina sa motivând că avea intenția să se deplaseze pe o distanță scurtă, de aproximativ 350 de metri, până la staţia de alimentare OMV, pentru a se plimba cu fiul său, întrucât, fiind pandemie, acesta „se plictisea” în casă”, au subliniat oamenii legii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.