Boicot. Transportatorii ieșeni nu vor să mai alimenteze mașinile la benzinăriile OMW

1378
Mircea Manolache
Mircea Manolache

@ ‘’Am propus președintelui COTAR, Vasile Stefanescu, ca toți operatorii de transport, membri COTAR, să nu mai asiguram autoturismele și nici sa nu mai achiziționăm combustibil de la companiile austriece’’, a declarat Mircea Manolache, vicepresedinte al COTAR

Mircea Manolache, președintele filialei locale a Confederaţiei Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) si vicepresedinte la nivel national al organizației propune ca transportatorii romani sa nu-si mai alimenteze masinile la benzinăriile austriece in semn de protest fata de votul negativ de ieri privind intrare in Schengen. Mircea Manolache a transmis deja încă de ieri propunerea catre sediul central al COTAR o decizie in acest sens urmand a fi luata cât de curând. ‘’ În cursul zile de ieri , după votul negativ ,privind intrarea României in spațiul Shengen ,i-am propus președintelui COTAR, Vasile Stefanescu, ca toți operatorii de transport, membri COTAR, să nu mai asiguram autoturismele și nici sa nu mai achiziționăm combustibil de la companiile austriece. Eu , familia mea și prietenii , cunoștințele si toată breasla din care fac parte și eu ,încerc sa fac tot posibilul sa nu mai apelam la serviciile austriecilor’’, ne-a declarat Mircea Manolache. Acesta este si presedintele Camerei Taximetristilor din Iași.

Vasile Stefanescu, presedintele COTAR a declarat pentru Libertatea ca amanarea intrarii in Schengen in afecteaza financiar pe transportatorii ieseni. În primul rând, e vorba de timpul de așteptare la porțile Europei. În al doilea rând, consumul de motorină este mult mai mare. Iar prețul pe kilometru se reflectă şi în preţul final al produsului de la raft”, a declarat pentru Libertatea, Vasile Ştefănescu.

Boicot! O asociație de proprietari vrea să închidă o agenție Raiffeisen și un Mega Image de la parter

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.