Teroarea politistilor din Iasi, fiul unui ofiter DGA. Video

13682

@ Acesta este al doilea caz in care Radu Tibulca, fiul comisarului DGA Iasi, Catalin Tibulca ameninta pe fata niste politisti care-si fac datoria @ Publicatia 7Iasi a intrat in posesia unui film in care Radu Tibulca le vorbeste pe un ton amenintator unor politisti chemati sa intervina la Clubul Time Out @ Politistii fusesera chemati prin 112 de pacientii Spitalului CFR care au reclamat zgomotul @ Discuția dintre Radu Țibulcă și polițiști se încheie cu o amenințare: „O să vedem cine v-o  trimis aicea, luni”, le-a spus pe Radu Țibulcă polițiștilor pe un ton amenințător @ Radu Tibulca este la a doua fapta de acest fel @ In 2015, Radu Tibulca a fost amendat de Marius Cojan, politist la Sectia 2 @ Dupa aceea Radu Tibulca si tatal sau au depus o serie de plangeri penale si administrative neintemeiate impotriva politistului @ De  aceea, acum Marius Cojan are de primit conform unei sentinte judecatoresti, daune morale de la familia Tibulca

 

 

O familie de ciumeti care cred ca pot face orice in acest  oras doar pentru ca unul dintre ei este ofiter al Directiei Generale Anticoruptie iar abuzurile sale sunt tolerate  de ani de zile de sefii sai de pe plan local si de la Bucuresti. Si pentru ca nimeni nu le spune nimic, capata din ce in ce mai mult tupeu. Publicatia 7 Iasi a  intrat in  posesia unei inregistrari video in care se vade clar cum Radu Tibulca fiul comisarului DGA, Catalin Tibulca ameninta din nou doi politisti chemati de cetateni sa-si faca datoria. Radu Tibulca ii ameninta  pe politisti asa cum a facut-o si in urma cu 4 ani cand l-a hartuit impreuna cu tatal sau pe agentul Marius Cojan de la sectia 2 deoarece ii aplicase o amenda de circulatie. Cu Catalin Tibulca la DGA, coruptii din Iasi pot sta linistiti pentru ca el oricum se ocupa doar de razbunarile sale personale. Prezentam mai jos, integral articolul preluat de 7Iasi precum si filmul atasat. Mai trebuie precizat ca Radu Tibulca este student la actorie. Fotografia atasata acestui articol este captata dintr-un film in care Radu Tibulca joaca un personaj care a re rolul de ridiculiza functia de politist.

Iată la ce a dus pasivitatea șefilor poliției care au mușamalizat ancheta în care comisarul DGA Cătălin Țibulcă și fiul său Radu Țibulcă l-au hărțuit pe agentul Marius Cojan doar pentru că a îndrăznit să-l oprească în trafic pe băiatul acestui comisar anticorupție și să-l amendeze. Pentru că ancheta a fost mușamalizată, Radu Țibulcă a prins și mai mult tupeu. Tânărul a recidivat și s-a luat din nou de polițiști.7IAȘI a intrat în posesia unei înregistrări în care Radu Țibulcă le vorbește cu tupeu și pe un ton amenințător unor polițiști chemați să intervină în Clubul Time Out. Incidentul s-a petrecut în noaptea zilei de 29-30 iunie anul acesta, după ce polițiștii au fost chemați să intervină în Clubul Time Out situat vis a vis de Spitalul CFR. Polițiștii au fost chemați prin 112 de către pacienții spitalului care erau deranjați de intensitatea muzicii din club.

Il deranjau luminile de la girofaruri

După ce au ajuns la Time Out, polițiștii au vrut să vorbească cu administratorii clubului. Radu Țibulcă a fost singurul client din club care a ieșit afară să vorbească cu polițiștii. Acesta a spus inițial că a ieșit afară deoarece era deranjat de lumina de la girofarurile mașinii de poliție. Radu Țibulcă auzise de la polițiști că fusese reclamat faptul că muzica deranjează pe cei aflați în clădirile din jur.

„Credeți ca asta-i problema acestui oraș?”, le-a spus Radu Țibulcă polițiștilor.

Unul dintre agenții de poliție i-a spus lui Radu Țibulcă că ar fi mai bine pentru el să nu se bage. „Dar de unde știți dumneavoastră ce-i mai bine și ce-i mai rău, pentru mine? Aici oamenii se distrează, nu cred că inoportunează pe nimeni, nu sunt blocuri de locatari, nicăieri”, le-a mai spus Radu Țibulcă, agenților de poliție.

Discuția se încheie cu o frază în care Radu Țibulcă îi amenință pe polițiști. „O să vedem exact cine v-o trimis aicea, luni”, a încheiat Radu Țibulcă.

Ajutat de comisarul Țibulcă să hărțuiască un polițist

Radu Țibulcă nu se află la prima abatere. Pe data de 20 martie 2015, Radu Țibulcă a fost oprit in trafic, în Copou de polițistul Marius Cojan de la Secția 2 care  l-a amendat. Radu Țibulcă conducea  autoturismul marca Fiat cu numărul de înmatriculare IS-50-CRI. După ce l-a oprit, polițistul i-a cerut documentele, iar Radu Țibulcă a spus că nu are asupra sa certificatul de înmatriculare. De asemenea, polițistul a constatat că Radu Țibulcă i-a prezentat o poliță RCA expirată, un far al mașinii nu se aprindea, iar șoferul nu avea semnele de începător, deși era cazul să le poarte. La momentul respectiv, Radu Țibulcă avea 19 ani. Polițistul Marius Cojan a verificat în sistem și a constatat că mașina avea poliță RCA, dar că Radu Țibulcă nu avea asupra sa polița valabilă, ci doar una expirată. În consecință, polițistul Marius Cojan l-a amendat pe Radu Țibulcă cu 6 puncte penalizare și 420 lei amenda, pentru ca nu avea asupra sa certificatul de înmatriculare. Încă din momentul în care a fost oprit de polițist, Radu Țibulcă a început să amenințe spunând că tatăl său este comisar la DGA și că va avea de suferit. Și-a sunat tatăl și a încercat să-l determine pe polițist să vorbească la telefon cu ofițerul DGA, dar Cojan a refuzat, aplicând pur și simplu Legea. La numai câteva zile după acest incident, Marius Cojan s-a trezit că împotriva sa a fost depusă un soi de plângere cu caracter disciplinar. Plângerea lui Cătălin Țibulcă conține tot soiul de insulte, Marius Cojan fiind descris ca un „Garcea” din Poliția ieșeană. Cercetarea disciplinară s-a încheiat și, cum era și normal, Marius Cojan a fost găsit nevinovat. Marius Cojan ar fi vrut să-l tragă la răspundere pe latura civilă sau penală și pe Cătălin Țibulcă. IPJ Iași a  mușamalizat ancheta astfel încât Marius Cojan l-a dat în judecată pe latură civilă pe Radu Țibulcă.

Judecătoria Iași a dispus ca Radu Țibulcă să-i plătească lui Marius Cojan suma de 500 lei cu titlul de daune materiale, 2.000 lei daune morale și 1.500 lei reprezentând onorariu avocat. Sentința nu este definitivă, Marius Cojan a formulat recurs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.