Tupeu! Cererea făcută de şeful Kasta Morrely i-a lăsat mască pe toţi! Uite ce vrea Morel Bolea!

1891
montaj deschidere Morel Bolea, fetele si casa
montaj deschidere Morel Bolea, fetele si casa

@ Cererea făcută de şeful Kasta Morrely i-a lăsat mască pe toţi: Morel Bolea vrea să fie liber @ Amintim că judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au admis joi, 10 noiembrie 2022, propunerea de arestare preventivă formulată de anchetatori pe numele lui Morel Bolea @ Instanţa a dispus arestarea pentru 30 de zile a afaceristului care controlează Kasta Morrely

Cererea făcută de şeful Kasta Morrely i-a lăsat mască pe toţi: Morel Bolea vrea să fie liber! Recent, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au admis propunerea de arestare preventivă formulată de anchetatori pe numele lui Morel Bolea.

„Instanţa admite propunerea de arestare, pentru 30 de zile, formulată de procurorii DIICOT Iaşi pe numele lui M.B. Dispune emiterea mandatului de arestare a acestuia pentru trafic de minori”, au precizat magistraţii ieşeni.

Şeful Kasta Morrely, Morel Bolea, încătuşat pentru trafic de minore

Morel Bolea a fost reţinut pentru 24 de ore de anchetatori, în urma percheziţiilor de miercuri, 9 noiembrie 2022. Aşadar, procurorii DIICOT şi polițiștii au făcut 5 percheziţii în municipiul Iași la domiciliile unor persoane fizice și la sediile unor persoane juridice într-o cauză având ca obiect săvârșirea infracțiunii de trafic de minori.

„În perioada 2000-2016, mai multe persoane vătămate, minore la data comiterii faptelor, au fost recrutate prin intermediul unei organizații neguvernamentale și a unei agenții de modelling, înființate pe raza municipiului Iași, acestea fiind ulterior exploatate sexual, prin constrângere psihică (manipulare și abuz emoțional)”, au afirmat procurorii.

Victimele minore au povestit prin ce au trecut

Oamenii legii spun că, până în acest moment, în urma cercetărilor au fost identificate cinci persoane vătămate.

„Activitatea beneficiază de sprijinul unei organizații non-guvernamentale specializată în prevenirea și combaterea traficului de persoane. Persoanele vătămate au beneficiat de consiliere psihologică, precum și de toate drepturile și măsurile de protecție prevăzute de Codul de Procedură Penală”, au încheiat oamenii legii cu privire la Morel Bolea, şeful Kasta Morrely.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.