Investigatori sub acoperire au cumpărat droguri din banii Poliţiei! Reţeaua a fost destructurată! (EXCLUSIV)

737
Canabis, sub diverse forme, pe o masă
Canabis, sub diverse forme, pe o masă

@ Investigatori sub acoperire au cumpărat droguri din banii Poliţiei @ Reţeaua de trafic de canabis a fost destructurată de către anchetatori @ În urma anchetei, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au dispus ieri condamnarea lui Andrei Suditu şi a lui Cosmin Simon Dan la câte 3 ani de închisoare, în timp ce Vasile Cosmin Gherasim a primit o pedeapsă de 2 ani şi 6 luni de închisoare

Investigatori sub acoperire au cumpărat droguri din banii Poliţiei!Reţeaua de trafic de canabis a fost destructurată de către anchetatori! În urma anchetei, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au dispus ieri condamnarea lui Andrei Suditu şi a lui Cosmin Simon Dan la câte 3 ani de închisoare, în timp ce Vasile Cosmin Gherasim a primit o pedeapsă de 2 ani şi 6 luni de închisoare, pentru trafic de droguri.

De asemenea, magistraţii ieşeni au dispus confiscarea unor cantităţi de canabis şi amfetamină, dar şi a unor sume de bani de la inculpaţi. De remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Investigatori sub acoperire au cumpărat droguri din banii Poliţiei!

Procesul celor trei ieşeni a început pe data de 29 februarie 2024. Procurorii DIICOT Iaşi i-au trimis în judecată pe indivizi din cauza drogurilor.

„Inculpatul , în perioada 28.09 – 9.11.2023, în baza unei rezoluții infracționale unice, în mod repetat, a desfășurat o activitate infracțională constând în vânzarea, personal, de droguri de risc și de mare risc, constituite din canabis, rezină de canabis și amfetamină, precum și deținerea în vederea comercializării de canabis, rezină de canabis și amfetamină. În una dintre zilele lunii octombrie, acesta a vândut cu suma de 850 de lei investigatorului sub acoperire, prin intermediul colaboratorului cu identitate atribuită, cantitatea de 18,85 grame de canabis. În una dintre zilele lunii octombrie, el a vândut cu suma de 400 de lei investigatorului sub acoperire cantitatea de 5,22 grame de pulbere care conține amfetamină și cafeină”, au sustinut oamenii legii.

Ce au mai spus anchetatorii ieşeni

Potrivit procurorilor DIICOT Iasi, şi ceilalti doi indivizi au fost surprinsi cu substante interzise pe care voiau sa le comercializeze. In urma anchetei, cei trei ieseni au fost ridicati si dusi la audieri.

Mai apoi, oamenii legii au dispus trimiterea lor in fata instantei de judecata. Acum, acestia au fost pedepsiti de catre magistratii din cadrul Tribunalului Iasi. Ramane de vazut daca cei trei indivizi vor contesta sau nu sentinta emisa ieri de judecatori.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.