Cum a ajuns să fie condamnat un lider al lumii interlope! Ameninţări făcute în trafic cu cuţitul la gât! (EXCLUSIV)

1071
Adrian Corduneanu
Adrian Corduneanu

@ Cum a ajuns să fie condamnat un lider al lumii interlope: ameninţări făcute în trafic cu cuţitul la gât @ În urma incidentului, Adrian Corduneanu a fost pedepsit recent de magistraţii ieşeni @

Cum a ajuns să fie condamnat un lider al lumii interlope: ameninţări făcute în trafic cu cuţitul la gât! În urma incidentului, Adrian Corduneanu a fost pedepsit recent de magistraţii ieşeni! Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus condamnarea lui Adrian Corduneanu la un an de închisoare, în regim de detentie, pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare în formă continuată.

„Instanta admite în parte acţiunea formulată de către partea civilă şi îl obligă pe inculpatul Corduneanu Adrian la plata către partea civilă Filip Alina Elena a sumei de 30.000 de lei cu titlu de despăgubiri civile – daune morale”, au afirmat judecatorii ieseni.

Lider al lumii interlope, „executat” de magistratii ieseni

De remarcat este faptul ca sentinta nu e definitiva, aceasta fiind deja contestata de Adrian Corduneanu. Acest proces dintre cei doi membri ai clanului Corduneanu a început pe 16 august 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată pe Adrian Corduneanu, supranumit „Beleaua”, sub acuzaţia de ameninţare.

În cadrul dosarului, parte civilă s-a constituit Alina Elena Filip. Conform anchetatorilor, pe 3, 22 ianuarie şi 5 martie 2022, Adrian Corduneanu ar fi ameninţat-o pe concubina fratelui său, Petronel Corduneanu.

Cum a pornit scandalul

„În ziua de 27.09.2021, în jurul orei 14:00, în timp ce se afla în autoturismul său marca Porsche, după ce s-a intersectat în trafic cu persoana vătămată, care se afla în autoturismul concubinului său, i-a adresat amenințări cu moartea, arătându-i persoanei vătămate un cuțit cu care simula faptul că îi taie gâtul, amenințările fiind de natură a crea o stare de temere persoanei vătămate. Pe 3.01.2022, inculpatul a postat un videoclip live pe contul personal de Facebook prin care adresa injurii și amenințări cu acte de violență la adresa persoanei vătămate și a membrilor familiei acesteia, limbajul folosit și amenințările adresate fiind de natură a crea o stare de temere persoanei vătămate.

Pe 22.01.2022, inculpatul a postat un videoclip live pe platforma de socializare Facebook prin care adresa injurii și amenințări cu acte de violență la adresa persoanei vătămate și a membrilor familiei acesteia, limbajul folosit și amenințările adresate fiind de natură a crea o stare de temere persoanei vătămate. Pe 5.03.2022, a postat un videoclip live pe contul personal de Facebook prin care adresa injurii și amenințări cu acte de violență la adresa persoanei vătămate și a membrilor familiei acesteia”, au spus anchetatorii.

„Am să vă fac zdrenţelor!”

Anchetatorii mai spun ca persoana vătămată a relatat că, pe 27.09.2021, în jurul orei 14.00, în timp ce se deplasa cu autoturismul personal condus de către un martor, dinspre Tg. Cucu către Palatul Culturii, în faţa băncii BRD, s-ar fi intersectat cu un autoturism marca Porsche, de culoare neagră, la volanul căruia s-ar fi aflat inculpatul, iar, alături de acesta, pe locul din dreapta, o martora.

„Partea vatamata a susţinut că cei doi ar fi început să urle, să le adreseze cuvinte jignitoare, iar inculpatul ar fi scos din partea dreaptă un cuţit cu care i-ar fi ameninţat, spunându-le: „Am să vă fac zdrenţelor!” De asemenea, persoana vătămată a precizat şi că martora ar fi ameninţat-o, folosind un spray iritant lacrimogen. Martorul , concubinul persoanei vătămate, a susţinut că, pe 27.09.2021, în jurul orei 14.00, în timp ce se deplasa la volanul autoturismului marca Juke, împreună cu persoana vătămată, de pe contrasens s-ar fi intersectat cu autoturismul condus de inculpat.

A arătat că acesta avea geamul deschis şi ar fi văzut cum inculpatul ar fi scos un cuţit din partea stângă, pe care l-ar fi dus la gât, uitându-se în acest timp către el şi către persoana vătămată. A mai precizat şi că martora , soţia inculpatului, care se afla pe locul din dreapta, ar fi început să le arate semne obscene”, au incheiat oamenii legii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.