Bataie in poarta primariei. Functionar public agresat chiar de baiatul primarului

6211

@ In comuna Lungani linistea pare sa revina foarte greu dupa moartea primarului Gheorghe Pricopie @ Dupa ce a incercat sa schimbe primarul interimar, Vlad Pricopie baiatul defunctului se afla in centrul unui nou scandal @ Azi noapte un functionar de la Lungani a apelat serviciul pentru apeluri de urgenta 112 reclamand ca a fost batut de Vlad Pricopie @ Contactat de jurnalistii Dezvaluirea.ro, Vlad Pricopie a negat cele intamplate. ”Aveti o informatie gresita”, a spus acesta.

Comuna Lungani, considerata a fi una dintre cele mai sarace din Uniunea Europeana, pare sa-si gaseasca cu greu linistea dupa moartea primarului Gheorghe Pricopie, unul dintre cei mai apreciati edili din judetul Iasi. Dramatic este ca dihonia din comuna este intretinuta acum chiar de fiul sau care se afla acum in centrul unui nou scandal, fapt care nu poate decat sa-i dauneze avand in vedere ca este pe lista persoanelor pe care PSD vrea sa le propuna la alegeri, sa-i ia locul tatalui sau. Astfel, dupa ce in urma cu o luna, Vlad Pricopie a fost in spatele unui puci local esuat prin care anumiti consilieri PSD au incercat schimbarea primarului interimar, Ioan Corobuta de asemenea membru al formatiunii social-democrate, de aceasta data fiul fostului primar se afla in centrul unui scandal ceva mai violent. Astfel, unul dintre functionarii Primariei Lungani a apelat azi-noapte in jurul orelor 2.00, serviciul pentru apelurile de urgenta 112 spunand ca a fost agresat de Vlad Pricopie. Functionarul se numeste Neculai Apreotesei si lucreaza la compartimentul de asistenta sociala al Primariei Lungani. Dupa ce a fost agresat, functionarul a fost luat cu Ambulanta si dus la spitalele din Targu Frumos si Iasi, unitatea de primire Urgente a Spitalului Sfantul Spiridon. S-ar parea ca la Targu Frumos politistii i-au luat o prima declaratie. Cei doi au petrecut impreuna intr-o carciuma din centrul localitatii pana la ora 2.00 cand a izbucnit conflictul. ”La un moment dat am zis ca merg pana la baie si dintr-o data a inceput sa ma loveasca. Si-a adus el aminte de o neintelegere mai veche dintre noi. Pana la urma am reusit sa fug”, a spus Neculai Apreotesei.
Acesta a ramas astazi dimineata la Spitalul Sfantul Spiridon unde a fost supus unor investigatii medicale dupa care s-a prezentat la Institutul de Medicina Legala pentru elibererea certificatului constatator. Cu ajutorul documentului eliberat de IML agresorii pot fi trasi la raspundere civila si penala. Contactat de jurnalistii Dezvaluirea.ro, Vlad Pricopie a negat cele intamplate. ”Aveti o informatie gresita”, a spus acesta.
Trebuie sa precizam ca Vlad Pricopie patroneaza o carciuma care se afla, in mod nefiresc chiar la intrarea din curtea Primariei Lungani.
Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.