Crimă groaznică, la Iaşi! I-a scos ochii şi l-a lăsat să moară ca pe un câine!

3953
Criminalist, cercetare la fata locului
Criminalist, cercetare la fata locului

@ Crimă groaznică, la Iaşi: i-a scos ochii şi l-a lăsat să moară ca pe un câine @ Acum, procurorii ieşeni au dispus trimiterea în judecată a lui Radu Constantin Ungvarth @ Ieşeanul este acuzat că ar fi comis un omor care a terifiat o întreagă comunitate

 

Crimă groaznică, la Iaşi: i-a scos ochii şi l-a lăsat să moară ca pe un câine. Zilele trecute, procurorii ieşeni au dispus trimiterea în judecată a lui Radu Constantin Ungvarth. Aşadar, ieşeanul este acuzat că ar fi comis un omor care a terifiat o întreagă comunitate.

El va fi nevoit să dea socoteală în faţa judecătorilor pentru omor calificat asupra unui membru de familie. Acum, urmează ca Tribunalul Iaşi să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistraţii vor asculta ce au de spus toate părţile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz de o violenţă extremă.

 

Radu Constantin Ungvarth, acuzat de o crimă groaznică, la Iaşi

 

Tânărul de 22 de ani a intrat recent în atenţia anchetatorilor, după un incident de o violenţă extremă. Astfel, acesta l-ar fi ucis pe concubinul mamei sale după ce i-ar fi scos ochii victimei. Crima ar fi avut loc în prima zi a anului 2023. Radu Constantin Ungvarth i-ar fi luat viața celui cu care mama sa avea o relație de câteva luni.

Radu Constantin Ungvarth s-a născut într-o familie săracă, din comuna ieșeană Comarna. La o vârstă fragedă, el a rămas fără o mână după ce s-a electrocutat. Tatăl a plecat, iar mama lui și-a făcut un nou iubit, un bărbat de 35 de ani, dintr-o comună vecină. Se pare că Radu nu era de acord cu relația pe care mama sa o avea cu bărbatul, iar, în noaptea de Revelion, s-ar fi gândit să-i dea o lecție.

Din cauza consumului de alcool, probabil, Ungvarth și-a ieșit din minți, iar, cu o singură mână, ar fi reușit să-l tortureze pe iubitul mamei sale și să-i ia viața. Localnicii din satul Osoi, unde s-a petrecut oribila crimă, spun că așa ceva n-au mai pomenit vreodată.

 

A pus mâna pe un cuţit şi a început să lovească

 

Surse judiciare au afirmat că individul a pus mâna pe un cuţit şi a început să înţepe victima în diverse părţi ale corpului. Mai mult, agresorul i-ar fi scos ochii victimei.

Ulterior, judecătorii ieșeni au decis să-l aresteze preventiv pe Ungvarth. „Instanţa admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași privindu-l pe inculpatul Radu Constantin Ungvarth, cercetat pentru săvârșirea infracţiunii de omor calificat asupra unui membru de familie. Dispune arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile. Respinge ca neîntemeiată cererea inculpatului de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu”, au decis magistrații ieşeni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.