Concert multiSENZORIAL Kids Edition, la MINA Pop-Up de la Palas Campus. Proiecţii 360º şi muzică din desene animate, intrepretată de un cvartet de coarde sonore, la lumina lumânărilor

48
Concert multiSENZORIAL Kids Edition, la MINA Pop-U
Concert multiSENZORIAL Kids Edition, la MINA Pop-U

Sâmbătă, copiii sunt invitaţi la MINA Pop-Up de la Palas Campus, la un concert marca multiSENZORIAL, unde vor avea parte de o experienţă muzicală captivantă, care îmbină  proiecțiile 360º și coloanele sonore din desene animate. Muzica din Frozen, Cartea Junglei, Frumoasa și Bestia sau Harry Potter va fi interpretată live de Sonore String Quartet, la lumina lumânărilor. Bilete sunt disponibile online. Tot la MINA Pop-Up, vineri, vor avea loc alte trei evenimente muzicale multiSENZORIAL, toate sold out.

La muzeul MINA Pop-Up de la Palas Campus, proiecţiile de artă digitală imersivă se îmbină armonios cu frumuseţea muzicii clasice. Vineri şi sâmbătă, aici vor avea loc patru concerte marca multiSENZORIAL, evenimente muzicale unice care implică trei din cele cinci simțuri: văzul, mirosul şi auzul. Muzica este interpretată live, la lumina a peste 3.000 de lumânări, de un Cvartet de Coarde Sonore, abordând teme diverse. Pentru prima oară, multiSENZORIAL vine, la MINA Pop-Up de la Palas Campus, cu un concert dedicat copiilor. Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 10:00, cei mici vor pătrunde în lumea fascinantă a desenelor animate îndrăgite, precum: Frozen, Cartea Junglei, Frumoasa și Bestia sau Harry Potter. Concertul multiSENZORIAL Kids Edition este prilejul pentru ca cei mici să se bucure de o experiență muzicală captivantă, într-un cadrul special, cu animații și proiecții interactive. Spectacolul este gândit pentru a introduce copiii în lumea muzicii și a artei, într-un mod distractiv și educativ, prin melodiile preferate din desenele copilăriei, interpretate live de Sonore String Quartet. Atmosfera va fi completată de lumânări, jocuri de lumini și culori vii, care vor transforma spațiul într-un tărâm de basm. Lumânările sunt din ceară și cu mecanism electric, din motive de siguranță.

Bilete se pot achiziţiona online, aici: https://bilete.multisenzorial.com/?p=event&e=23442

Adulţii se vor delecta şi ei cu experienţa multiSENZORIAL, vineri, de la ora 17:30, când, la MINA Pop-Up din Palas Campus, vor avea loc trei concerte Tribute Coldplay & Imagine Dragons, toate sold out. Următorul concert multiSENZORIAL de la Palas Campus va avea loc pe 11 septembrie, ora 21:00. Experiența unui concert multiSENZORIAL la Muzeul MINA este unică prin faptul că spectatorii sunt martorii îmbinării dintre artă şi tehnologie. Proiecțiile imersive se sincronizează cu muzica și transformă fiecare melodie într-o poveste vizuală complexă. Concertele sunt concepute pentru a utiliza întreg spațiul muzeului, transformându-l într-un element activ al spectacolului. De la proiecțiile pe pereți și tavan, la lumânările plasate strategic, fiecare detaliu este gândit pentru a crea o experiență imersivă completă. Fiecare concert este îmbogățit cu parfumuri special create pentru a completa tematica evenimentului, inundând întreg spațiul cu mirosuri captivante. Până pe 10 septembrie, ieşenii pot să admire, la MINA Pop-Up de la Palas Campus, expoziţia multimedia „Van Gogh”, iar până pe 28 iulie „Constelații Interioare” şi „Lumea Subacvatică”, urmând ca acestea să fie înlocuite de alte două proiecţii 360º spectaculoase. Expoziţia este deschisă de luni până vineri, în intervalul orar 12:00 – 21:00 (ultimul acces este de la ora 20:15), iar sâmbătă și duminică, între orele 10.00 – 21:15 (ultimul acces este de la 20:30). Prețurile sunt de 40 lei/adult și 30 lei/copil până în 12 ani. Copiii sub 3 ani au acces gratuit, iar studenții beneficiază de 20% reducere în baza carnetului de student. Pentru grupuri școlare formate din minimum 20 de copii, prețul este de 20 de lei/persoană, iar pentru programare este necesar un mail la adresa kids@minamuseum.com.

 

Departament PR  

W: www.palascampus.ro

E: pr@palasiasi.ro

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.