Jaf la bancomat! Bătrân ușurat de 1.500 euro după ce hoții i-au furat PIN-ul dintr-o privire

1290
jaf la bancomat
jaf la bancomat

@ Un bărbat de 30 de ani a pândit un bătrân în timp ce scotea bani de la un bancomat, i-a memorat codul PIN și după ce i-a furat cardul l-a ușurat de 7.580 lei

Un bărbat de 30 de ani a fost condamnat de judecatorii Tribunalului la o pedeapsă de 4 ani și 10 luni cu executare pentru că a jefuit un bătrân după ce l-a pândit la bancomat în timp ce scotea bani de la un bancomat ING. Astfel, Alin Bogdan Pițai l-a pândit pe O.M.D in timp ce scotea bani de la bancomatul ING de pe soseaua Natională, i-a memorat codul PIN dupa care i-a furat cardul.  „Având în vedere că anterior intrării în posesia cardului, așa cum rezultă din înregistrările camerelor de supraveghere aparținând ING Bank Iași-șoseaua Nationala – procesul verbal de vizionare a înregistrărilor, precum și din declarațiile tuturor martorilor audiați în cauză, inculpatul Pițai Alin Bogdan a supravegheat persoana vătămată în timp ce efectua anumite operațiuni de retragere de bancnote având vizibilitate la operațiunile pe care aceasta le-a aceasta efectuat la un ATM, rezultă că inculpatul a putut, profitând de neatenția persoanei vătămate, să observe și să memoreze codul PIN aferent cardului bancar”, se arata in actele de acuzare.

Dupa ce i-a luat cardul Alin Bogdan Pițai a efectuat un număr de 7 retrageri în aceiași zi, scoțând in total de pe card suma de 7.580 lei. Faptele s-au petrecut în luna decembrie a anului 2017. Victima și-a recuperat prejudiciul acesta fiind achitat de fratele lui Pițai in timpul judecatii.

Citeste si „Un angajat BCR Iasi golea conturile clientilor de la bancomat. Viata de nabab pe banii altora”.

Constantin MAZILU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.