Medic șpăgar cu tupeu murdar. Botez către mama a doi copii: ‘’Ești o jogodie, un gunoi’’

3489
Paul Botez-medic Spitalul de Recuperare
Paul Botez-medic Spitalul de Recuperare

@ Marele profesor universitar Paul Botez, fost șef de secție la Spitalul de Recuperare s-a purtat ca cel mai josnic mârlan cu o femeie cu care negociase achiziționarea unor lemne de foc @ S-a negociat ca lemnele sa-i fie duse până acasă dar cand a aflat ca acestea nu-i vor fi si stivuite in curte așa cum ar fi dorit Botez a reacționat ca un mârlan, a jignit-o pe femeie care îi vânduse lemnele @ În anul 2017, Botez a fost condamnat pentru luare de mită

Comportament de mârlan al medicului Paul Botez care a insultat zilele trecute o femeie cu care tratase achiziționarea unor lemne de foc. Prof.univ.dr. Paul Botez s-a prezentat sambata trecută pe data de 24 septembrie la un depozit care vinde lemne de foc de pe soseaua Nicolina, in zona CUG, municipiul Iași și a spus ca vrea sa cumpere doi paleți. Prezentam fotografii needitate cu Botez aflat in curtea depozitului. Paul Botez a solicitat să-i fie gasita si o masina pentru a duce lemnele la o vila din Bârnova. Cel mai probabil este vorba despre vila pe care a construit-o pe numele amantei, imobil despre care am vorbit in editiile anterioare. Marți, 27 septembrie Botez s-a prezentat din nou la depozit să achite si sa discute ultimele detalii ale tranzacției. Atunci, Botez a cerut ca soferul care-i aduce lemnele cu camionul sa i le stivuiască în curte cand ajunge. Cand i s-a spus ca nici un comerciant nu ofera astfel de servicii Botez a început să o jignească pe proprietara depozitului. ‘’Domnul Botez Paul s-a prezentat la depozitul nostrum cu intenția de a cumpăra 2 paleți de lemn de foc, pe care ii solicitase inca de sambata, dar a menționat ca vrea să îi găsim un  transport pentru marți, după ora 15.00. Domnul a venit la depozit si a cerut ca lemnele sa fie „asezate” in curte, la locul  indicat de dansul. Am spus că nu oferim astfel de servicii, nici eu ca comerciant, nici transportatorul. I-am spus ca lemnele îi vor fi descărcate într-un loc convenabil dumnealui și facil transportatorului (cat permite intrarea masinii). A început să mă jignească, spundându-mi că sunt nesimțită, obraznică, jigodie…că nu ne facem treaba pana la capat si cand i-am spus ca nu e treaba noastra sa ii asezam lemnele a replicat:  << Da cineeeee sa le aseze, euuuu??!!!>>. În incercarea de a lamuri situatia i-am spus ca e ca atunci cand primesti un colet prin curier…il livreaza, dar nu îți montează mobila, dacă asta comanzi. A început să mă jignească cu cuvinte extrem de umilitoare și josnice. În acel moment am spus ca in aceste conditii nu ii vindem nimic si transportatorul a spus ca refuza sa mearga in asa cursă’’, a povestit T.T proprietara depozitului.

Botez nu știe despre ce este vorba

Femeia este mama a doi copii si gestioneaza acest mic depozit împreună cu soțul său. Botez a continuat sa o jigneasca trimițându-i mesaje telefonice. În mesaje, Botez o numeste gunoi, jeg analfabet etc (foto). Sa reamintim ca in iulie 2017 a fost condamnat la 2 ani si 7 luni pentru luare de mita. Acesta a fost prins in flagrant in biroul sau de la Spitalul de Recuperare din Iasi. Botez a fost sef de sectie in acest spital, s-a pensionat iar acum activează la clinici private.

Contactat telefonic, Paul Botez a negat incidentul. ‘’Nu stiu despre ce vorbiți’’, a spus Botez.

Medicul Botez ii plateste amantei o pensie de 10.000 euro. Asta dupa ce i-a ridicat si vila

Constantin MAZILU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.