Medicul Botez ii plateste amantei o pensie de 10.000 euro. Asta dupa ce i-a ridicat si vila

7389
Paul Botez
Paul Botez

@ Potrivit declaratiei sale de avare Carmen Grierosu, asistenta la Spitalul de Recuperare, a primit de la Paul Botez o pensie de intretinere de 10.000 euro @ Grierosu l-a dat in judecata pe Botez pentru a-l obliga pe acesta sa-i plateasca pensie de intretinere

Renumitul  medic ortoped Paul Botez este nevoit sa plateasca amantei sale si copilului pe care il au impreuna o pensie de intretinere de circa 10.000 euro pe an. Informatia apare chiar in ultima declaratie de avere depusa de femeie, Carmen Grierosu la Spitalul de Recuperare, unitatea medicala la care este angajata pe post de asistenta. Trebuie sa reamintim ca femeia a trebuit sa se adreseze justitiei pentru a-l obliga pe Botez sa-i plateasca  pensia de intretinere  solicitata. In cererea adresata instantei, Grierosu a precizat ca Botez a refuzat „sa exercita aceasta obligatie de buna voie”. Prin urmare la inceputul anului acesta judecatorii l-au obligat pe Botez sa vireze o treime din veniturile sale lunare in contul lui Carmen Grierosu pentru ca aceasta sa creasca fetita de 6 ani pe care o au impreuna.

Vila la Barnova

Botez a avut grija de amanta sa.  In anul 2012, Carmen Grierosu si-a dat doctoratul in ortopedie iar indrumator i-a fost Paul Botez. In aceiasi perioada, Botez ii ridica amantei o vila la Barnova. Sa reamintim ca  in anul 2013 cand a fost prins in flagrant pentru luare de mita iar in biroul sau au fost gasite sume mari de bani, Botez a recunoscut ca pastrase banii pentru a ridica  casa amantei. Anul trecut Botez a  fost condamnat la 2 ani si 6 luni cu suspendare iar intre timp s-a si pensionat. Carmen Grierosu a trecut in declaratia de avere si vila de la Barnova, proprietate cu o suprafata utila de 172 mp.

Femeia mai detine in conturi peste 10.000 euro, incaseaza anual de la Spitalul de Recuperare- 78.453 lei si de la Universitatea Apolonia – 7.805 lei.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.