Cel mai mare traseist, un infractor și un inculpat ocupă primele 3 locuri pe lista AUR Iași

35924
Vasile Pușcasu, Tudor Ciuhodaru, Marius Ostaficiuc si Marian Jan Chirita, Marius Ostaficiuc
Vasile Pușcasu, Tudor Ciuhodaru, Marius Ostaficiuc si Marian Jan Chirita, Marius Ostaficiuc

@ Omul de afaceri Vasile Pușcașu a fost condamnat în anul 2011 pentru fals și înșelăciune la o pedeapsă de 2 ani cu suspendare @ Vasile Pușcașu este pe locul 2 pe listele de candidați la Consiliul Local Iași @ Arhitectul Marian Jan Chiriță, pe locul 3 după Pușcașu pe lista de candidați, este inculpat pentru pentru săvârșirea infracțiunilor de ‘’fals material în înscrisuri sub semnătură’’, și ‘’complicitate la abuz în serviciu’’ în dosarul Sărărie, aflat în prezent în cercetare la DNA Iași

Primele trei locuri de pe listele de candidați ai AUR la Consiliul Local Iași sunt ocupate de cel mai mare traseist din politica ieșeană, un infractor condamnat și un inculpat. Primul loc este ocupat de Tudor Ciuhodaru, campionul traseismului din politica ieșeană este și candidat la primărie. Ciuhodaru a fost pe la toate formațiunile politice, PSD, PC, UNPR, PPDD, înapoi la PSD și acum este la AUR. Locul 2 este ocupat de afaceristul Vasile Pușcașu, proprietarul Motelului Bucium, al Hotelului Traian etc. În anul 2011, Vasile Pușcașu a fost condamnat de Judecătoria Slobozia la 2 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțunilor de fals și înșelăciune. Asta deoarece Pușcașu și-a înșelat partenerii de afaceri. Împreună cu alți doi parteneri de afaceri, Vasile Pușcașu a deținut firma de cablu TeleVSat Bârlad. În anul 2005, firma a fost vândută către RCS&RDS.  În perioada în care s-a fãcut vânzarea retelei TeleV Sat Bârlad cãtre RCS&RDS Bucuresti, Vasile Puscasu a transferat ilegal din postura de administrator al societãtii care administra reteaua, cãtre firmele Tele M Piatra Neamt și Unistil (cealaltă firmă deținută de Pușcașu) o parte dintre active și o importantă sumă de bani. În jur de 500 de milioane lei vechi au fost transferati în mod ilegal către Unistil, în timp ce o parte din echipamentele retelei de cablu si o magazie de produse au ajuns la Tele M Piatra Neamț. Plângerea penală a fost depusă de cei doi asociați păgubiți și anume directorul economic de la Rulmentul Bârlad, Marian Albu, și fostul senator PD-L Vasile Pintilie.

Inculpatul Marian Jan Chiriță

Locul 3 pe lista de candidați ai AUR la Consiliul Local Iași este ocupat de Marian Jan Chiriță, personaj inculpat de DIICOT Iași și urmărit în continuare de DNA în ‘’dosarul Zoiosu’’. Marian Jan Chiriță este inculpat pentru săvârșirea infracțiunilor de ‘’fals material în înscrisuri sub semnătură’’, și ‘’complicitate la abuz în serviciu’’. Asta deoarece, Marian Jan Chiriță a semnat procesele verbale privind recepționarea ilegală a blocului de pe strada Sărărie 202. ‘’În calitate de invitat al SC Global Impex Distribution SRL, Chiriță Marian Jan, arhitect în cadrul propriului birou individual de arhitectură a semnat în data de 17.04.2019 procese verbale de recepție la terminarea lucrărilor cu numerele 575 și 576, desfășurate în vederea edificării construcției din municipiul Iași, strada Sărărie 202, atestând în fals construirea sediu firmă și spații de cazare tip pensiune’’, se arată în actele de acuzare.

Marian Jan Chiriță a edificat ilegal un bloc in care au obținut ulterior un apartament și părinții lui Ostaficiuc. Despre acuzațiile care i se aduc lui Marian Jan Chiriță, am vorbit într-o ediție anterioară, în articolul repostat mai jos.

Arhitectul Mafiei Imobiliare, inculpat în dosarele DNA-DIICOT, candidat AUR la Primăria Iași, cu Ciuhodaru. Documente

Constantin MAZILU

 

1 COMENTARIU

  1. Si surpriza uriasa! Cica unul greu din lista ar avea dosar de pedofilie in lucru.
    Asta intrece orice imaginatie!
    NU VOTATI AUR sub nicio forma!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.